Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Cze 2014 16:24 

Dokąd
  • Warszawa

Data wylotu
  • 26.07.2014

Długość pobytu
  • -

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 60 euro do Barlina, troche wcześnie - bo 23 lipca

Dodatkowe informacje
  • Cześć, nie dawno prosiłem Was o pomoc w znalezieniu taniego połączenia do Istanbułu. Pierwotny plan był taki żeby pojeździć potem po Bałkanach, zdecydowaliśmy to jednak odłożyć na osobny trip i całe 2 tyg spędzimy w turcji. Szukam aktualnie tanie połączenia powrotnego, ale koniec naszego pobytu to też koniec ramadanu, bilety lotnicze w tym okresie są po prostu droższe. Może znacie jakieś magiczne połączenia autobusowe z innym regionem europy i stamtąd taniej będzie przylecieć?
    Pozdrawiam,
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 16 Cze 2014 16:33 

Też szukałem atrakcyjnego powrotu biorąc pod uwagę koszty oraz oszczędność dni urlopowych.
Najtaniej wychodzi Wizzairem przez BUD, ale wtedy wracasz 2 dni, bo nie zdążysz w BUD tego samego dnia na przesiadkę (dolicz koszt noclegu, to już takiego szału nie ma, tzn. wydasz mniej ale czy to tego warte? Do Twojej decyzji). Opcję powrotu do Warszawy bez angażowania autobusów znalazłem jedną: Pegasusem do CRL, a potem Wizzairem do WAW. Na przesiadkę masz jakieś 6h więc dasz radę na luzie. Wracasz tego samego dnia, oszczędzasz urlop, koszt SAW - CRL to jakieś 60 EUR, CRL - WAW 34 PLN (z WDC). Ja to wybrałem.
 PM off  

#3 PostWysłany: 16 Cze 2014 16:50 
Awatar użytkownika

Loty: 264
Kilometry: 273 201
Krajów: 35 / 16.4%
Zbanowany
niebieski
Pegasusem do Lwowa za 50-60EUR

#4 PostWysłany: 17 Cze 2014 14:39 

Wyłączając lwów znalazłem bus do Salonik za 170zł + Saloniki -Warszawa Ryanair 51 Euro. Wydaje się to całkiem rozsądną ofertą ale szukam dalej :)

Dodam że musze być max 27 lipca w Waw
Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość