Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Cze 2014 23:55 
Awatar użytkownika

Loty: 220
Kilometry: 384 906
Krajów: 37 / 17.3%

Dokąd
  • Praga / Pardubice

Data wylotu
  • 10.10.2014

Data powrotu
  • 13.10.2014

Długość pobytu
  • 3 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 459 zł Skyscanner

Dodatkowe informacje
  • Cześć, w tym roku chcę się wybrać na Wielką Pardubicką, która odbywa się 12 października. Do samych Pardubic loty są strasznie drogie z kolei najtańsze loty z Warszawy do Pragi zaczynają się od 459 zł. Czy może ktoś z was podróżował na tej trasie samolotem i wie czy te ceny są korzystne ? ewentualnie znacie tańszą opcję przelotu ?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 10 Cze 2014 08:42 

niebieski
Wielkiego wyboru nie masz. Albo LOT albo Czech Airlines.
Bo z przesiadkami to nigdzie lepiej nie wyjdziesz ...

LOT czasem miał promocje szaloną środę ale Praga raczej ostatnio poniżej 399 PLN nie zeszła.

Więc samolotem zbytnio już ceny nie obniżysz.
Zawsze jest opcja Polski Bus ale to ponad 10h w autobusie w jedną stronę ... do samej Pragi
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 10 Cze 2014 15:31 

Loty: 91
Kilometry: 180 493
Krajów: 19 / 8.9%
niebieski
Sprawdź sobie pociągi. Znalazło mi ze dwa połączenia poniżej 8 godzin. Np.:

Warszawa Centralna 10.07.14 06:10
III/4 EIC 103
POLONIA
PKP Intercity
Ostrava hl.n. 10:59

Ostrava hl.n. 11:19
SC 508
SC Pendolino
Pardubice hl.n. 13:27

Nie wiem ile kosztuje taka przyjemność, ale chyba nie powinno być gorzej niż te 5 stów.

#4 PostWysłany: 10 Cze 2014 17:02 
Awatar użytkownika

Loty: 220
Kilometry: 384 906
Krajów: 37 / 17.3%
Patrzyłem pociągi do Pragi najtańsze są w promocji od 24 euro w jedną stronę za jedną osobę. Simple express też kursuje na tej trasie po 18 euro. Dzięki za pomoc coś wybiorę, ale zdecydowanie najwygodniej byłoby samolotem ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości