Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: gdańsk-londyn
#1 PostWysłany: 06 Cze 2014 22:06 

Dokąd
  • londyn

Data wylotu
  • 04.11.2014

Data powrotu
  • 23.11.2014

Długość pobytu
  • -

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 5

Sam znalazłem
  • 500

Dodatkowe informacje
  • hej! mam pytanie do bardziej doświadczonych podrózników. Musze dostać sie do Londynu- konkretnie na Heathrow ( ale ogarnelam juz jak sie dostac ze stansted/luton tam) 4 listopada, gdyż o16 mam lot do Melbourne.
    Mam WDC a dzis przelełam ok2600 punktów z konta CitiWizz na karte ale jeszcze ich nie mam na koncie Wizz.

Znalazłam lot o godz. 6.15 z Gdańska na Luton.- z WDC 5 biletów - kazdy po 114zł, jeżeli natomiast wezme 3 bilety z WDC to sa po 70parezł. .Czy opłacało by sie kupic jutro 3 bilety zWDC za te 70 pare zł i dokupić 2 w cenie normalnej bez WDC? niewiem czy jezeli wykupie te 3 bilety to czy cena nareszte sie nie zmieni na jakies powiedzmy 500zł :D czy lepeij poprostu niekombinowac i wziac 5 biletow z WDC po te 114? Spisnam sie z tym dlatego, że widzialam, że jutro bedzie znizka na bagaż 33% wiec by sie w miare opłacało.

Poza tym, jeżeli chodzi o powrót- 23 listopada- narazie cena nie powala- jest za ok. 154zł z WDC dla kazdego z 5 biletów. plus bagaże...Czy lepiej z kupnem powrotu poczekac na lepsza cene- i przede wszystkim na zasilenie konta tymi punktami, nie patrzac juz na znizke na bagaze? czy kupować? chyba do lisotpada cos lepszego sie by trafilo . co sądzicie?
    <przepraszam ze tak nieskładnie,niewiem czy mozna z tego zrozumiec cos?:D>
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: gdańsk-londyn
#2 PostWysłany: 06 Cze 2014 22:12 

przestudiuj jak teraz kształtują się ceny, kiedy są najtańsze i zapewne dojdziesz do wniosku, że trzeba czekać (choć specjalnie nie masz wyboru, bo brakuje ci tych lotów, chyba, że wchodzi w rachubę ryanair do Stansted z dużo mniejszym bagażem rejestrowanym)
 PM off  

#3 PostWysłany: 06 Cze 2014 22:20 

Loty: 1121
Kilometry: 1 114 676
Krajów: 97 / 45.3%
platynowy
Dokładnie, te bilety powinny potanieć jakieś 2-3 miesiące przed terminem.

Listopad to nie jest czas wakacji, jest już po długim weekendzie, więc o ile nie ma akurat w tym czasie jakiejś imprezy, to można spokojnie poczekać na niższe ceny.

#4 PostWysłany: 06 Cze 2014 22:26 

zgadzam się z postem powyżej, choć i ceny z wdc na teraz nie są złe (z tym powrotnym mam wątpliwości czy stanieje bo na teraz masz po 154 zł z wdc, a jeśli już to chyba niewiele bo to niedziela)
 PM off  

#5 PostWysłany: 06 Cze 2014 22:31 

to może jutro kupie w jedna strone, ze znizka na bagaze rejestrowane, a poczekam z biletami na powrót- moze stanieja i wtedy obnize sobie jeszcze srodkami z punktów :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 06 Cze 2014 22:37 

proponuję zrobić sobie kawę, herbatę czy co tam preferujesz i
Kod:
przestudiuj jak teraz kształtują się ceny, kiedy są najtańsze i

bilety osobno kupowane będą droższe o koszty przewalutowania tych powrotnych
 PM off  

#7 PostWysłany: 06 Cze 2014 22:55 

dobra,jestem po kawie i juz zrozumialam :D dzieki
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości