Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Wenecja - Polska
#1 PostWysłany: 25 Maj 2014 14:37 

Loty: 108
Kilometry: 88 815
Krajów: 17 / 7.9%

Dokąd
  • Polska

Data wylotu
  • 10.07.2014

Długość pobytu
  • 0

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • Sam znalazłem tylko loty przekraczające 220 zł/os. Szukam czegoś tańszego

Dodatkowe informacje
  • Szukam lotu z Wenecji do Polski 10 lipca ale może być dzień później lub poprzedniego dnia wieczorem. Patrzyłem przez Brukselę ale godziny się nie zgrywają. Może ktoś widział jakieś tanie połączenie. Dziękuję za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Wenecja - Polska
#2 PostWysłany: 25 Maj 2014 15:02 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Kod:
Wylot Śr 2014-07-09 17:00 Wenecja TSF… 23:35 Wrocław WRO 6:35 h / 1 przesiadka 248 zł

4   Historia cena lotu 17:00 Wenecja TSF… 18:50 Paryż BVA… Ryanair Live price! 82 zł Kup bilet

4 2:55 h Historia cena lotu 21:45 Paryż BVA… 23:35 Wrocław WRO Wizz Club Aktualizacja... 166 zł Kup bilet
Hotele: w mieście   Hotele: blisko lotniska

Całkowita cena: 248 zł

Kod:
Wylot So 2014-07-12 07:45 Wenecja TSF… 09:00 Praga PRG 1:15 h / bez przesiadek 125 zł

2   Historia cena lotu 07:45 Wenecja TSF… 09:00 Praga PRG Wizz Club Live price! 125 zł Kup bilet
Hotele: w mieście   Hotele: blisko lotniska

Całkowita cena: 125 zł

Nie wiem na ile jesteście elastyczni, ale potem PolskiBus za 75/85 PLN

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości