Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Maj 2014 23:00 

• Najlepiej, żeby miejscem odlotu była Warszawa, ale jeżeli cena jest niższa przy wylocie z innych miast, to może być nie Warszawa.

Dokąd
  • Tunis, [TUN], Carthage International Airport

Data wylotu
  • 28.06.2014

Data powrotu
  • 16.08.2014

Długość pobytu
  • Koniecznie muszę tam być 30.06 i mogę wrócić od 16.08 do 18.08

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • Najtaniej wychodziło mi na tanie-loty.pl, pokazuje z przesiadką w Rzymie, ale wtedy trzeba czekać aż 16 godzin na lotnisku (lub nocować w hostelu). Myślałam, żeby brać noc w hostelu, ale wtedy dużo drożej wychodzi. Szukałam na skyscanner.pl, flipo.pl, esky.pl i nic tańszego od 2000zł nie ma.

Dodatkowe informacje
  • Ogólnie szukam lotów z Polski do Tunisu tańszych od 2000zł i bez długiej przesiadki (więcej niż 10h w nocy). Myślałam, że znajdę coś tanio, ale nie mogę :(
    Wylatywać mogę w dniach 28-29 czerwca, a powrót 15-17 sierpnia.
    Proszę pomóżcie mi.
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 21 Maj 2014 23:28 
Awatar użytkownika

niebieski
http://kayak.fly4free.pl/#/flights/WAW-TUN/201 ... 2014-08-16

#3 PostWysłany: 22 Maj 2014 08:26 
Awatar użytkownika

Loty: 129
Kilometry: 229 054
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
Przerabiałem to w swoim czasie, jak musiałem się dostać do Tunisu na ponad dwumiesięczne praktyki, więc mogę powiedzieć, że na jednym bilecie tradycyjnymi liniami nie zejdziesz poniżej 1800zł, co jest ceną jak dla mnie skandaliczną bo za tyle to się za ocean lata :> Na twoim miejscu powysyłałbym maile do wszystkich biur podróży co latają do Tunezji z prośbą o kalkulację biletów. Ma to same dobre strony - bezpośrednio z bagażem w cenie i raczej taniej. Mnie się wtedy udało za dokładnie 1002 złote przez biuro Oasis Tours (jak taka reklama niedozwolona proszę wykropkować nazwę:) z Warszawy do Monastiru, skąd pociągiem w bodajże dwie godziny się dostaniesz do Tunisu (też moim docelowym miastem był Tunis więc przerabiałem dokładnie tę trasę); inne biura jak sobie przypominam rzucały kwotami rzędu 1500-1800zł co i tak jest dobrą ceną w porównaniu do przesiadkowych regularnymi liniami. Jak nieoczekiwanie musiałem skrócić swój pobyt o dwa tygodnie to biuro OT BEZPŁATNIE przerzuciło mnie na wcześniejszy lot - wtedy byłem zielony w kwestii latania, to myślałem, że to standard a jak wiemy normalnie się nie da. Przynajmniej tanio.
Jak masz więcej czasu i żyłkę do podróżowania zawsze można polecieć z WMI do Trapani a potem wziąć prom z Palermo do Tunisu - prom w twoich datach patrzyłem kosztuje 140EUR, samolot z bagażem bo pewnie na dwa miesiące bez niego ciężko to z 800stów na dzisiejsze ceny, niewiele mniej razem ale jaki fun:)
W razie pytań służę pomocą
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości