Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lis 2011 16:26 

Witam, poszukuję tanich lotów z Malagi do Barcelony i z powrotem. Ma być to podróż jednodniowa, powrót w ten sam dzień co przylot do Katalonii. Poszukiwałem na stronach hiszpańskich przewoźników, ale loty są dość drogie. Może jakieś kody obniżające ceny?? Jakieś propozycje?? W Maladze będę 23-30.04.2012.

Pozdrawiam, i dziękuję.
Mateusz P.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 09 Lis 2011 18:39 

Loty: 140
Kilometry: 255 412
Krajów: 33 / 15.4%
a co byś powiedział na vueling? przylot do barcy masz o 8:30, wylot przed 21. Czasu od groma...a cena?-hmm..260zł w obie strony to nie jest aż taka ogromna cena, myślę, ze warto rozważyć

Załączniki:
hiszpania..jpg
hiszpania..jpg [ 52.08 KiB | Obejrzany 808 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Lis 2011 20:45 

Robiąc rezerwację przez Bravofly, pojawia mi sie dodatkowy koszt w wysokości 107,99 PLN za płatność Mastercardem. 0,00 PLN jest tylko płacąc AmExem. Jakieś wskazówki, porady jak to ominąć??

Z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Lis 2011 21:07 
Moderator forum

moze kup na str Vuelinga
4,50 eu za płatność Visa Electron
(z kartą Visa Vueling 0 , mam takową jeszcze do końca miesiąca, jeśli chcesz - pw)

lub... użyj czyjejś karty AmEx ;)

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 09 Lis 2011 21:41 

Loty: 140
Kilometry: 255 412
Krajów: 33 / 15.4%
wg mnie też będzie najbezpieczniej na stronie vueling (www.vueling.com), nie ma co kombinować z rezerwacjami przez systemy, na stronie linii masz 100% pewności
PS
Jednak się decydujesz na vueling, który zaproponowałem?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 09 Lis 2011 23:40 

no jeszcze nie zapłaciłem za bilety, ale jestem bliski podjęcia decyzji. Zastanawiam się czy może rzuca jakąś promocję jeszcze. Chwile jeszcze zaczekam, ale Vueling jest najlepszym rozwiązaniem.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 10 Lis 2011 00:30 
Awatar użytkownika

srebrny
mati153 napisał(a):
no jeszcze nie zapłaciłem za bilety, ale jestem bliski podjęcia decyzji. Zastanawiam się czy może rzuca jakąś promocję jeszcze. Chwile jeszcze zaczekam, ale Vueling jest najlepszym rozwiązaniem.

rzucam czasem okiem na trase madryt - barcelona by vueling, i czasem jeszcze na madryt malaga

najnizsza cena w dwie strony jaka kiedykolwiek [czytaj - od maja 2011 ] widzialem to 68 euro w dwie strony

wiec nie spodziewalbym sie znacznej obnizki w stosunku do ceny ktora masz tam teraz, tzn 260 pln, bo przy dzisiejszym kursie to chyba mniej nawet niz te 68
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: kek oraz 6 gości