Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Lis 2011 01:34 

Witam!

Szukam taniego połączenia z Polski (najlepiej południe kraju, ale może być z każdego lotniska) do Maroka (najchętniej Marakesz, Casablanca, Rabat, ale inne lotniska też biorę pod uwagę). Termin jaki mam do dyspozycji: 1-11.03.12, z tym że wylot i powrót mogą być dowolnie skonfigurowane, jak też zaczynać i kończyć na różnych lotniskach, pod warunkiem żeby się to złożyło na 6-7 dniowy pobyt w Maroku. Bagaż tylko podręczny, przesiadki i ewentualne spedzenie nocy na lotnisku bez przeszkód jak dla mnie. Generalnie jestem w stanie znieść wiele, żeby było tanio, a mówiąc wprost szukam jak najtańszej opcji. :D
Będę wdzięczny za wszelkie wskazówki i podpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 09 Lis 2011 01:51 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 1
Kilometry: 539
Krajów: 2 / 0.9%
Jeszcze za wcześnie. Teraz są promocje na grudzień i trochę dat w styczniu.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 09 Lis 2011 16:05 

Ok, dzieki. A czy orientuje się może ktoś, kiedy mniej więcej mogą się pojawić jakieś promocyjne ceny na tej trasie i ile mogłyby kosztować wtedy bilety?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 09 Lis 2011 16:21 
Awatar użytkownika

Loty: 101
Kilometry: 160 156
Krajów: 21 / 9.8%
niebieski
Ryan nieraz zaskakuje promocjami, więc na temat cen nikt nie powie Ci nic ciekawego.
Promo na bilety powinno być już 1,5 miesiąca przed wylotem.
Ja leciałem do Fezu z Krakowa przez Bolonię, ale ludzie często latają również przez Bergamo.
Wszystko zależy od promocji :)
Powodzenia w szukaniu.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 10 Lis 2011 15:19 

Witam!
Bardzo proszę o podpowiedz o loty w grudniu, najlepiej w okresie świątecznym do Maroko.
pozdrawiam, Artur
:D
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości