Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Katowice - Bristol?
#1 PostWysłany: 27 Kwi 2014 20:22 

Witam
Na przełomie stycznia/lutego z grupką znajomych lecę do Islandii na tydzień (27.01-03.02)
polować na zorzę polarną:)
Jakiś czas temu trafiły się bilety po 200zł z Bristolu do Reykjavik więc skorzystaliśmy:)
Teraz tylko problem, jak dostać się z Katowić (lub ogólnie z Polski) do Bristolu
Jedynie co Mi przyszło do głowy to lecieć z Kato do Londynu Wizzem
i z Londynu jeżdżą busy (chyba easybus) do Bristolu chyba po 5 funciaków.

Przydała by się podpowiedź od kogoś kto taką trasę ma za sobą ma coś konkretnego do napisania:)
Wiem że jeszcze dużo czasu, ale wolę myśleć wcześniej niż na ostatni moment wszystko robić:)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 27 Kwi 2014 20:31 

Do Bristolu masz bezpośrednie loty ryanair z Modlina i Gdańska, natomiast z Krakowa lata easyjet (prześledź ceny zobaczysz jakich cen się spodzieać na styczeń, luty 2015r. i z jakim wyprzedzeniem są najtańsze)
http://www.azair.eu/index.php
 PM off  

#3 PostWysłany: 27 Kwi 2014 21:10 
Awatar użytkownika

na easyjet teraz sa bardzo dobre ceny na BRS na te terminy, nie dawno pojawiala sie siatka polaczen wlasnie na ten okres,
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Kwi 2014 22:46 

Wielkie dzięki!
Troszkę pogrzebałem i na razie znalazłem to:
Kraków - Bristol 26.01 226zł EasyJet
Bristol - Modlin 03.02 33 Euro

Myślicie że to dobre ceny jak na ten kierunek czy jeszcze trochę przeczekać aż trafią się lepsze (dla 6 osób) ?
Obawiam się trochę powrotu ponieważ między przylotem z Reykjaviku do Bristol a odlotem z Bristol do Modlina jest 4h różnicy
niby wszystko ok, ale jest to środek zimy, nie wiadomo jak z warunkami pogodowymi (opóźnienia i te pe), warto zaryzykować czy lepiej szukać czegoś innego?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Kwi 2014 08:29 
Moderator forum
Awatar użytkownika

Loty: 273
Kilometry: 473 820
Krajów: 40 / 18.7%
Jak na 6 osób to, zwłaszcza jak na tak duże wyprzedzenie, dobre ceny.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Kwi 2014 08:51 

Loty: 1
Kilometry: 3 789
Krajów: 2 / 0.9%
niebieski
Jest jeszcze Wrocław-Bristol też Ryanair
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Kwi 2014 10:54 

Tak, wiem że jest Wrocław, ale terminy niestety nie pasują:) za dużo czekania na lotniku.
Obawiam się tylko z powrotem. Czy nie za mało czasu będzie 4h biorąc pod uwagę żę to jest środek zimy
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości