Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Kwi 2014 16:15 

Dokąd
  • Praga lub Berlin

Data wylotu
  • 29.06.2014

Data powrotu
  • 02.08.2014

Długość pobytu
  • 30

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 1

Sam znalazłem
  • 5425, cena mogłaby być niższa

Dodatkowe informacje
  • Witam serdecznie.

Poszukuję bezpośredniego lotu z Seulu do Pragi lub Berlina.

Chciałem do Polski ale nic nie znalazłem bez przesiadek.

Bilet dla jednej osoby.
    Termin wylotu to 29.06, luab 6.07.2014 (niestety koniecznie niedziela).
    Termin powrotu do Seulu to 02.08.2014 lub 09.08.2014 (najlepiej aby była to sobota).

Na chwilę obecną znalazłem Korean Air w cenie 5425, ale może ktoś z Was widział coś tańszego, lub wie coś o promocjach na tej trasie, które mogły by wpłynąć na cenę.

Jak zawsze dziękuję!
    Marcin
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 12 Kwi 2014 17:37 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Pierwsze lepsze z brzegu wyszukanie w Kayaku:
Edit: jak wyszukasz do Warszawy, to jest dokładnie ta sama cena, ale też 22h w Moskwie acz tylko w drodze powrotnej - w drodze tam szybka przesiadka.

Załączniki:
icn.jpg
icn.jpg [ 90.07 KiB | Obejrzany 345 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 12 Kwi 2014 18:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Za $40 więcej w obie strony masz poniżej dwóch godzin na przesiadkę.

EDIT: Teraz doczytałam o tych przesiadkach... Z Korei nic bezpośrednio do PL nie lata, a za lot bezpośredni zapłacisz dużo więcej. To naprawdę ma dla Ciebie aż tak duże znaczenie czy polecisz bezpośrednio czy z przesiadką? W Aerofłocie czas całego przelotu łącznie z przesiadką to poniżej 13 godzin więc nie jest źle. :)

Załączniki:
ICN-WAW-ICN.jpg
ICN-WAW-ICN.jpg [ 244.42 KiB | Obejrzany 316 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 14 Kwi 2014 13:43 

Dziękuję za odpowiedzi.

Niestety problemem jest to, że musi to być lot bezpośredni. Zrezygnowalismy Już z tego, że loty majà być tylko w sobote/niedziele.

Na stronie kr.koreanair.com udalo mi się znaleźć lot za za około 4300 do Pragi, wylot 6 lipca, powrot 7 sierpnia.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 14 Kwi 2014 14:12 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Zależy na czym polega problem z przesiadkami. Jeżeli np: boicie się, że nie zdążycie się przesiąść to o to nie ma problemu, bo dopóki wszystko jest na 1 bilecie to muszą was dowieźć. Jeżeli nie rozumiecie języka, albo gubicie się na lotniskach, to linie lotnicze w których lecicie w swoich hubach mają przewodników mówiących w ojczystym języku i za dodatkową opłatą zaprowadzą was od terminalu przylotu do samego gate'a.
Natomiast jeżeli w przyczyn czysto wygodnickich nie chcecie lecieć z przesiadkami, to musicie pogodzić się z wyższymi cenami.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości