Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 03 Paź 2011 15:25 

Witajcie. Zamówiliśmy z mężem bilety na Kanary w fajnej cenie. Podczas rezerwacji powrotu strona ryanair się zbiesiła. W efekcie mamy bilet z Mediolanu na 5.11 na godz. 15.10,ale nie mamy biletu z Wysp do Mediolanu. Niby jest na 4.11, ale nie chce się dać kupić. Mąż wyjechał, a ja zaraz oszaleję od wyszukiwania. Będę wdzięczna za pomoc :) uratujcie urlop :)
Będziemy na Lanzarote, ale jesteśmy otwarci na przesiadkę i kilka dni na innej wyspie lub w jakimś fajnym miescie (Mediolan, Barcelona, ...), jeśli będzie taki lot. Albo rejs, też może być, jak ktoś ma fajny pomysł. Będziemy wdzięczni za pomoc, z góry dzięki
 Profil Relacje PM off  

Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨ Zamek nad miastem i klimatyczne uliczki 🌇 Alicante ❤️💛 Loty i hotel za 989 PLN 🥰✨
All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN All inclusive na Costa Brava 🌊☀️🍹 Lato w 4* hotelu już od 2476 PLN
#2 PostWysłany: 03 Paź 2011 16:59 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
Image

Uploaded with ImageShack.us

jest coś takiego zostały jeszcze 3 miejsca

#3 PostWysłany: 03 Paź 2011 17:05 

Dzięki. Znalazłam, pisze, że niby 3 miejsca, ale zabukować ich nie da, pisałam wyżej.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 03 Paź 2011 17:06 
Awatar użytkownika

Jaki komunikat się pojawia?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Paź 2011 17:07 

niebieski
Użyj innej przeglądarki po prostu, albo innego komputera. System zablokował Ci aktualną sesję.

#6 PostWysłany: 03 Paź 2011 17:08 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
u mnie normalnie wpisałem jakies fikcyjne dane i bez problemu , może nie zaznaczyłaś gdzies jakiejś zgody na cos tam i dlatego nie mozna kupić biletów

#7 PostWysłany: 03 Paź 2011 17:12 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
Image

Image

#8 PostWysłany: 03 Paź 2011 17:22 

Do tego momentu idzie. Problem na etapie płatności się pojawia - odrzuca płatność. Mimo, że środki na karcie są i w międzyczasie kupiłam bilety na za kilka miesięcy bez problemu - tych biletów nie chce mi sprzedać. Bank neguje problemy z kartą. Próbowałam wielokrotnie, więc odpada też błąd typu "typo". Będę próbować oczywiście. Dziękuję za dotychczasową pomoc
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 03 Paź 2011 17:32 

Loty: 35
Kilometry: 94 159
Krajów: 13 / 6.1%
niebieski
Poproś kogoś z tego tematu o pomoc :)

viewtopic.php?f=15&t=4814&start=40
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 03 Paź 2011 18:04 
Awatar użytkownika

@kamamil, masz kartę pewnie BZWBK gdzie limit pojedynczej transakcji wynosi 500 zł. Kup 2 bilety oddzielnie i po sprawie.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 03 Paź 2011 21:32 

Murdock, dzięki! To było to. Pojęcia nie miałam o tym limicie, używałam karty raz, rok temu ponad. Pan z banku nie wpadł na ten problem :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości