Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Wrz 2011 16:45 

Witam, mam zaproszenie do Porto na luty 2012, mniej więcej od 6 do 12 . Szukam jakiegoś taniego połączenia, jestem studentem, będę podróżował z dziewczyną. Mieszkam w Łodzi, ale z Warszawy też mogę pojechać, bo łatwy dojazd. Dowiedziałem się, że z Polski bezpośrednio lotu nie ma do Portugalii, ale to nie takie ważne. Chciałbym się dowiedzieć o możliwości przelotu do Portugalii i stamtąd dojazd do Porto, oraz o podróż powrotną. Sam znalazłem z przesiadką bilet ale wyszło mi 850zł w obie strony (1os.) więc sporo jak dla mnie. Liczę na pomoc, w razie pytań o szczegóły chętnie odpowiem. Pozdrawiam serdecznie.
 Profil Relacje PM off  

Lato na Majorce z all inclusive 🌊🍹 Malowniczo położony hotel na klifie za 3599 PLN ☀️ Lato na Majorce z all inclusive 🌊🍹 Malowniczo położony hotel na klifie za 3599 PLN ☀️
Wycieczka do Apulii za 849 PLN ☀️🌊 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami ☕🍕 Wycieczka do Apulii za 849 PLN ☀️🌊 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami ☕🍕
#2 PostWysłany: 28 Wrz 2011 17:13 
Awatar użytkownika

Zbanowany
niebieski
Image

Uploaded with ImageShack.us

Image

całość wychodzi ok 677 pln

#3 PostWysłany: 28 Wrz 2011 18:59 
Awatar użytkownika

Loty: 71
Kilometry: 81 270
Krajów: 15 / 7.0%
niebieski
Mozna też z Warszawy do Lizbony za 659zł RT linią KLM

Image

a potem Rede Expressos w 3,5h do Porto

http://www.rede-expressos.pt/default.aspx

za 18,5 euro.

jeśli 659zł to jest jeszcze za drogo to bym czekał na razie i nie robił gwałtownych ruchów.. można wyrwać za 350-400zł bilety RT od osoby ale trzeba czekać na rozkład zimowy Ryanaira.
Inną opcją jest jeszcze Easy jetem z Berlina.. 6-12 luty to koszt 73Euro/ os. RT więc tanio.. ale minus to że trzeba się dostać jakoś do Berlina, może PB lub IC z nocną opcją chyba 29E/os. więc i tak taniej niż wszystkie wyżej wymienione opcje.

#4 PostWysłany: 28 Wrz 2011 19:29 

niebieski
Można też z Poznania za 413 PLN

WYLOT
Ryanair Poznan (POZ) Barcelona (BCN) Sun, 5 Feb 15:35 Sun, 5 Feb 18:10 9h 05 124.40 PLN
Ryanair Barcelona (BCN) Porto (OPO) Sun, 5 Feb 22:50 Sun, 5 Feb 23:40 81.97 PLN

POWRÓT
Ryanair Porto (OPO) Barcelona (BCN) Sun, 12 Feb 06:35 Sun, 12 Feb 09:20 7h 35 82.02 PLN
Ryanair Barcelona (BCN) Poznan (POZ) Sun, 12 Feb 12:35 Sun, 12 Feb 15:10 124.40 PLN

Z kupnem biletów jeszcze bym się wstrzymał. Najlepsze ceny pojawiają się ok. 2 miesiące przed planowanym wylotem.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Wrz 2011 23:22 

Rany, wielki dzięki za odzew i tak fachową pomoc !
650zł już nie wygląda tak źle, a oferta z Poznania jest już bardzo kusząca. Spieszyć się nie muszę, więc jeśli rada jest taka, by poczekać na rozkład zimowy to nie ma problemu, odświeżę temat za jakiś czas. Póki co pokażę dziewczynie jak sytuacja się prezentuje. Naprawdę bardzo dziękuję za pomoc !
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 30 Wrz 2011 09:56 
Awatar użytkownika

Loty: 183
Kilometry: 340 201
Krajów: 52 / 24.3%
niebieski
jak będziesz regularnie śledził stronę i przeglądał bilety (myśle, że na ten okres najtaniej będzie na początku grudnia lub po świętach) to i taką promocją lub podobną możesz trafić bo bilety w podobnej cenie nie są rzadkością:

http://www.fly4free.pl/promocje-lotnicz ... ie-strony/
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 01 Gru 2011 11:13 

Witam ponownie forumowiczów, jak zapowiadałem, wróciłem i dalej szukam lotu do Porto. Znalazłem na Azuonie za 620zł w obie strony, wyjazd z poznania, a powrót do wrocławia, też się na to mogę zgodzić, jednak chciałbym jeszcze taniej. Zgodnie z Waszą radą na 2 miesiące przed wylotem patrze na oferty przewoźników. Jeśli ktoś by się natknął, bądź wyszukał jakiś tani lot do porto byłbym wdzięczny, naprawde jesteście w tym mistrzami ;) Zapisze jeszcze raz miejsce wylotu
Cel : PORTO
Wyjazd z: Łódź, Warszawa, Poznań, Kraków, Wrocław
Powrót: Raczej obojętne, może oprócz Gdańska
Przesiadki również mogą być itd, sam znalazłem lot do Porto przez londyn za 280zł. Jeśli ktoś byłby też miły by wytłumaczyć w razie czego dodatkowe opłaty i możliwości ich ominięcia będę wdzięczny! Będę podbijał temat w razie czego, zapraszam do pisania postów ! ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości