Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 13 Gru 2013 11:43 
Awatar użytkownika

niebieski

Dokąd
  • Panama, Kostaryka, Nikaragua, Honduras, Gwatemala

Data wylotu
  • 01.03.2014

Data powrotu
  • 26.03.2014

Długość pobytu
  • 2.5-3 tyg (10-15 dni roboczych)

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Ilość pasażerów
  • 4

Sam znalazłem
  • ok. 510e multicity z AA

Dodatkowe informacje
  • Szukam lotow multicity, tak aby przyleciec do jednego panstwa Am Srodkowej i wylatywac z innego. Poki co znalazlam BRU-PTY SAP-BRU 05.03-25.03 za 512e lub 530e z 16h stopover w Miami, co nawet bardziej mi pasuje, bo w US jeszcze nie bylam. Czy moglibyscie sprawdzic czy da sie ten koszt jakos zredukowac? Moze kupujac u jakiegos posrednika? A moze inaczej to troche rozplanowac? Maksymalnie moge wziac 15 dni urlopu.
    Widzialam loty z BCN za ok 430e, ale przy roznicy ok 100e wole leciec z BRU (odpada koszt transferu ryanair+bagazu no i czas) lub AMS, LHR gdzie latwo moge dojechac.
    Oczywiscie bede miec wize do US.

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 15 Gru 2013 17:27 
Awatar użytkownika

Loty: 169
Kilometry: 241 913
Krajów: 37 / 17.3%
niebieski
Nie udało mi się znaleźć nic poniżej 500€ z Brukseli. Najtaniej BRU-PTY GUA-BRU Deltą za 501€.
Załącznik:
bru_pty_gua_bru.png
bru_pty_gua_bru.png [ 11.3 KiB | Obejrzany 301 razy ]

Z Barcelony od 370€ BCN-GUA SAP-BCN z AA.
Załącznik:
bcn_gua_sap_bcn.png
bcn_gua_sap_bcn.png [ 14.27 KiB | Obejrzany 301 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 16 Gru 2013 12:04 
Awatar użytkownika

niebieski
Dzieki! Delte juz tez znalazlam, zeszlam nawet do 480e, ale wczoraj cena chyba podskoczyla. Musze przekalkulowac ten wylot z BCN, niby 130e taniej to duza roznica, ale jak trzeba bedzie wziac nocleg przed wylotem, no i sam dolot z bagazem, moze ostatecznie wyjsc na to samo, tylko mniej wygodnie...

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości