Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 12 Gru 2013 18:40 

Dokąd
  • gdziekolwiek

Data wylotu
  • 11.01.2014

Data powrotu
  • 12.01.2014

Długość pobytu
  • 1,2 dni

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Ilość pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • znalazłam na ryanairerze do wylot do Oslo dla dwoch osob łacznie za 76zł ale są strasznie drogie hotele w Oslo chyba ze znacie jakies tanie

Dodatkowe informacje
  • Tak jak napisałam szukam lotu dla 2 osób najlepiej w weekend 10 -12 stycznia może byc jednodniowy bylebym miała 7,8 h na miejscu lub dwudniowy. Znalazlam bilety w dobrej cenie do Oslo niestety sprawdzalam hotele pensjonaty na bookingu i troche drogo.. Może macie jakeis pomysły gdzie jeszcze szukac taniego noclegu lub jakies inne tanie loty na ten weekedn z góry dziekuje:)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚 Wakacje all inclusive w Egipcie od 2624 PLN 🍹🍉 Loty z 10 miast + 4* hotel przy plaży 🐠🐚
Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️ Piękna włoska wyspa w wydaniu lux ✨🥂 All inclusive na Sardynii za 1889 PLN (loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel) ☀️🏖️
#2 PostWysłany: 12 Gru 2013 19:20 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
a nie może być np:

-tydzień/dwa później
-z Warszawy?
albo wylot z WMI a powrót do Poznania
to by się może znalazło coś z sensem...

EDIT:
albo Berlin PolskimBusem? wyszłoby podobnie kosztowo a noclegi tańsze ;)

#3 PostWysłany: 12 Gru 2013 19:34 

Ja bym rozważył na Twoim miejscu 14 stycznia i lot do Paryża Beauvais - 6 godzin na miejscu minus godzina przed wylotem. Ponad 4 godziny w centrum Beauvais to aż nadto, a moim zdaniem miasteczko warto zobaczenia jeśli nie ma się pół Europy zwiedzone.
http://samolotemtaniej.pl/tani-lot/POZ/ ... 5-140115/2

Przyjazna wyszukiwarka tanich lotów SamolotemTaniej.pl
Dyskusja na forum o wyszukiwarce tutaj
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 12 Gru 2013 19:42 

W tej chwili jednodniówki możliwe są z Poznania aż w 3 kierunkach:
Sztokholm/Skavsta z możliwym zwiedzaniem miejscowości Nykoping (polecam!)
Oslo Sandefjord - raczej bez możliwości zwiedzania
Paryż Beauvais z możliwym zwiedzaniem miejscowości Beauvais.

Wszystkie loty Wizzair.
Ceny od 68 zł w dwie strony od osoby.
Wejdź na http://www.wizzair.com i poszukaj.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 12 Gru 2013 20:29 

dzięki za odpowiedzi . Po konsultacji z chłopakiem uznaliśmy , że te jednodniowe mogą być nawet w ciągu tygodnia i nawet obojetnie jaki termin. Czy przy tanich liniach tez trzeba byc 2h przed odprawa>?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 12 Gru 2013 20:41 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 110 954
Krajów: 20 / 9.4%
niebieski
monika12921 napisał(a):
dzięki za odpowiedzi . Po konsultacji z chłopakiem uznaliśmy , że te jednodniowe mogą być nawet w ciągu tygodnia i nawet obojetnie jaki termin. Czy przy tanich liniach tez trzeba byc 2h przed odprawa>?

no to sprecyzuj co ustaliliście z chłopakiem ;)

z bagażem podręcznym i przy małej ilości ludzi do security wystarczy godzinka

#7 PostWysłany: 12 Gru 2013 21:14 

monika12921 napisał(a):

tak tylko żeby była pewność odprawę robisz w internecie a na lotnisku zjawiasz się z karta pokładową
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 12 Gru 2013 22:47 

Przepraszam ta moja odpowiedź była może niezrozumiała bo się spieszyłam ;) Ustaliliśmy, że wylot może być nawet w dzień powszedni,niekoniecznie w weekend. Macie może jeszcze jakieś propozycje lotów, może Mediolan ? dzięki za odpowiedz właśnie sprawdzam wasze propozycje Francji i Sztokholmu:)
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 12 Gru 2013 23:42 
Awatar użytkownika

Loty: 50
Kilometry: 62 439
Krajów: 14 / 6.5%
niebieski
Nie wiem czy na Mediolan warto, ale samo Bergamo, ew. pobliskie miejscowości ;)

#10 PostWysłany: 13 Gru 2013 00:51 

Lot do Sztokholmu już zarezerwowany :) Nykoping mnie jednak przekonało. Szukam teraz lotów do Mediolanu najlepiej na 2 lub 3 dni. Niestety nigdzie nie moge nic znalezc wszedzie jest to dłuzszy okres macie może jakies propozycje :)))??
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 13 Gru 2013 01:06 
Redaktor F4F

Loty: 39
Kilometry: 33 222
Krajów: 14 / 6.5%
Proszę bardzo. Jak przedmowcy proponuję odpuścić sobie Milan i spróbować z Bergamo - cudowne miasto.

Załączniki:
milan.png
milan.png [ 43.69 KiB | Obejrzany 669 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 13 Gru 2013 01:09 
Awatar użytkownika

Loty: 249
Kilometry: 415 497
Krajów: 38 / 17.8%
srebrny
Pierwszy lepszy:
Kod:
Wizz Xclusive   Poznan (POZ)*   Milan (Bergamo) (BGY)      So, 25 sty 07:20   Wt, 28 sty 08:25   1 h 40 [2 d 23 h] 1 h 45   75,77   PLN
   Wizz Xclusive      Poznan (POZ)      Milan (Bergamo) (BGY)      So, 25 sty 07:20   So, 25 sty 09:00   1 h 40   33,95   PLN
   Wizz Xclusive      Milan (Bergamo) (BGY)      Katowice (KTW)      Wt, 28 sty 08:25   Wt, 28 sty 10:10   1 h 45   41,82   PLN

Mnóstwo tego jest. Sobota - Wtorek z powrotem do Katowic. Albo poniedziałkowy powrót do Gdańska.

edit: a ja odradzam Bergamo - dziura. Na 1 dzień ok, na więcej ruszyć się gdzieś indziej - Como albo Mediolan.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 12 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości