Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Lip 2013 12:52 

Witam wszystkich, mam znajomego który do października siedzi na Sardynii i głupio byłoby go nie odwiedzic. Wylot może byc zarówno w sierpniu jak i we wrześniu powrót po mniej więcej tygodniu. Wszystko poniżej 500 zł w dwie strony byłoby super :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 29 Lip 2013 09:11 

Po pierwsze nie napisałeś gdzie na Sardynii - Cagliari? Olbia? a po drugie skąd?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 29 Lip 2013 10:26 

Mój błąd! Nie wiedziałem, że jest jeszcze lotnisko w Olbii. Interesuje mnie więc lot do Cagliari, a wylot najlepiej gdyby był z Krakowa lub Katowic, ale gdyby trzeba było przemieścić się gdzieś gdzie można stosunkowo niedrogo dotrzeć(jestem studentem) to nie byłby to duży problem.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 29 Lip 2013 10:48 
Awatar użytkownika

Loty: 25
Kilometry: 29 031
Krajów: 11 / 5.1%
niebieski
Z Krakowa masz bezpośrednio lot do Cagliari. Loty odbywają się w poniedziałki i piątki. W tym momencie najtaniej będzię:
Kraków - Cagliari 130 zł OW (27.09, 30.09)
Kraków - Cagliari 160 zł OW (23.09)
Cagliari - Kraków 160 zł OW (27.09)
Cagiliari - Kraków 190 zł OW (7.10)

Najtańsza konfiguracja to ~320 zł RT.

http://mamasaidbecool.pl/
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Lip 2013 18:39 

Jeśli chciałbyś jechać jeszcze w sierpniu to mam do odsprzedania bilet Ryanair dla 1 osoby Kraków-Cagliari w obie strony:
Wylot Kraków 09.08 o 21:25, przylot Cagliari o 23:55
Wylot Cagliari 19.08 o 10:50, przylot Kraków o 13:20
Bez bagażu rejestrowanego.
Oryginalna cena 635 zł. Sprzedam za 300 zł + zmiana nazwiska (110 EUR...)
Niestety wyjdzie trochę drożej niż 500 zł :/
Pozdrawiam,
Mateusz
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: solek oraz 3 gości