Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Cze 2013 19:14 

Siemka,

Szukam taniego lotu RT do Gruzji najlepiej w październiku 2013 (ostatecznie można zakres poszerzyć o koniec września / początek listopada); między przylotem do Gruzji a powrotem do Polski powinno być około 3-5 dni odstępu.

Jeszcze niedawno widziałem ekstra tanie loty, teraz nic nie mogę znaleźć :(

Z góry dzięki za pomoc :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 18 Cze 2013 04:11 

wizz np. z Katowic - Kutaisi 26-29.10.2013r. za 228 zł/osoba z wizz discount club
Warszawa - Kutaisi 3-6.11.2013r. za 228 zł/osoba z wizz discount club
 PM off  

#3 PostWysłany: 18 Cze 2013 07:01 

Loty: 290
Kilometry: 383 656
Krajów: 44 / 20.6%
srebrny
Kosmita_bez_grosza napisał(a):
Siemka,

Szukam taniego lotu RT do Gruzji najlepiej w październiku 2013 (ostatecznie można zakres poszerzyć o koniec września / początek listopada); między przylotem do Gruzji a powrotem do Polski powinno być około 3-5 dni odstępu.

Jeszcze niedawno widziałem ekstra tanie loty, teraz nic nie mogę znaleźć :(

Z góry dzięki za pomoc :)

Poczekaj jeszcze z kupnem biletów. Myślę, że w połowie sierpnia uda się kupić bilety na październik za maksymalnie 250 zł RT. Mam oczywiście na myśli Katowice/Warszawa - Kutaisi z WDC.

#4 PostWysłany: 18 Cze 2013 07:55 

Tydzień temu za lot KTW-KUT-KTW (z wylotem 26 X) zapłaciłem 188 PLN (cena WDC), majowy lot WAW-KUT-KTW kosztował mnie ok. 210 PLN.
Październik/listopad to raczej nie-sezon, więc możliwe, że cena jeszcze spadnie, choć z drugiej strony cena 228 PLN jest OK.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 18 Cze 2013 08:13 

Dzięki.

Gorny77, rozumiem, że 228 zł za lot w jedną stronę? Czyli 456 zł w obie... Najbardziej mnie interesuje coś takiego jak znalazł dla siebie Marcin007, około 200 zł w obie strony.

Zapomniałem dodać w poprzednim poście, że będą lecieć trzy lub cztery osoby.

Dodatkowo jeszcze pytanie: czy jeżeli pojawi się tego typu lot w takiej cenie, to powinienem się na niego rzucić i natychmiast zarezerwować? Czy takie promocje szybko znikają?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 18 Cze 2013 08:25 
Awatar użytkownika

@Kosmita_bez_grosza: to sa ceny w dwie strony, podane masz konkretne daty, tylko ze te ceny sa dla czlonkow WDC i bedziesz potrzebowal czyjejs pomocy w zakupie, lub sam sobie wykupic czlonkostwo (130pln),

na przyszlosc korzystaj z opcji "szukaj", i troche wkladu wlasnego, wypadaloby sprawdzic polaczenia przynajmniej wizz czy ryan.. ;)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 18 Cze 2013 09:02 

Ja z reguły się wtedy rzucam. Nauczyło mnie to doświadczenie (choć krótkie). "Nie-rzucenie się" kosztowało mnie kiedyś grubo ponad 200 pln.
I pamiętaj, że nie zawsze cena "promocyjna" obejmuje większą liczbę biletów. Czasami w dobrej cenie jest 1 lub 2, a trzeci i kolejne kosztują drożej. Przy kupowaniu 3-4 w jednej rezerwacji, za wszystkie płacisz wtedy większą cenę.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 18 Cze 2013 09:17 
Awatar użytkownika

Loty: 396
Kilometry: 703 023
Krajów: 73 / 34.1%
niebieski
Ja nie ukrywam, że sam liczę po cichu na jakąś promocję do Gruzji na lipiec, chociaż wiem, że to raczej mało realne :) więc pewnie też pozostanie mi okres wrzesień-październik najwcześniej. Żałuję, że nie kupowałem biletów wcześniej jak były naprawdę mega tanie, ale wtedy jeszcze miałem zupełnie inne plany na Gruzję we wrześniu ;)

#9 PostWysłany: 18 Cze 2013 09:42 

p14c3k, zgadzam się, nie doczytałem.

228 zł w obie strony rzeczywiście jest okej; jak ktoś znajdzie taniej to proszę o info.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 18 Cze 2013 10:13 
Awatar użytkownika

Loty: 15
Kilometry: 58 252
Krajów: 10 / 4.7%
srebrny
jak ktoś znajdzie taniej to proszę o info.

Jak ktoś znajdzie taniej, to może wrzuci na forum i to twoja broszka załapać się a takie info, nikt PW nie będzie do Ciebie pisał.
Ogarnij się to nie jest bezpłatna usługa śledzenia cen lotów.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 18 Cze 2013 10:28 

mashacra napisał(a):
jak ktoś znajdzie taniej to proszę o info.

Jak ktoś znajdzie taniej, to może wrzuci na forum i to twoja broszka załapać się a takie info, nikt PW nie będzie do Ciebie pisał.
Ogarnij się to nie jest bezpłatna usługa śledzenia cen lotów.

I toć o to tylko mi chodzi, o PW nic nie pisałem; spokojnie mashacra... :roll:

Dziękuję wszystkim za pomoc.
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 18 Cze 2013 11:43 
Awatar użytkownika

niebieski
Listopad to prawie koniec października;)
Wizz Warsaw (WAW) Kutaisi (KUT) Śr, 6 lis 74,00 PLN
Wizz Kutaisi (KUT) Katowice (KTW) Wt, 12 lis 29,99 EUR
Razem: około 201 PLN
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 18 Cze 2013 12:34 

Dzięki.

Gorny77, rozumiem, że 228 zł za lot w jedną stronę? Czyli 456 zł w obie... Najbardziej mnie interesuje coś takiego jak znalazł dla siebie Marcin007, około 200 zł w obie strony.

Zapomniałem dodać w poprzednim poście, że będą lecieć trzy lub cztery osoby.

Dodatkowo jeszcze pytanie: czy jeżeli pojawi się tego typu lot w takiej cenie, to powinienem się na niego rzucić i natychmiast zarezerwować? Czy takie promocje szybko znikają?

poniżej link do poradników, koniecznie poczytaj zwłaszcza te o zakupie w wizz

http://www.fly4free.pl/kategoria/poradn ... o-latania/
 PM off  

#14 PostWysłany: 18 Cze 2013 12:46 

wizz z Katowic - Kutaisi 26-29.10.2013r. za 228 zł/osoba z wizz discount club
na teraz masz co najmniej 4 bilety za 228zł/osoba tam i z powrotem, w cenie mały podręczny - ale musisz wykupić wizz discount club za 130 zł, co się opłaca ponadto będziesz mógł kupować bilety wizz przez rok taniej
poczytaj na stronie głównej pod hasłem "Porady" ciekawe poradniki np. o bagażu podręcznym, zakupach i odprawie w wizz
 PM off  

#15 PostWysłany: 18 Cze 2013 15:34 
Awatar użytkownika

@Kosmita_bez_grosza: ja tez mysle ze cena jest dobra, bo maksymalnie, to podejrzewam ze przy sporym szczesciu nie mniej niz okolo 150pln (na mniej bym szczerze juz nie liczyl), wiec przy tej cenie 228 to chyba nie az taka roznica,, a moze byc tez drozej..
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 15 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości