Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Londyn w lipcu
#1 PostWysłany: 30 Maj 2013 18:49 

Witam,

od jakiegoś czasu śledzę ceny biletów z różnych miast Polski do Londynu (sprawdzam Wizzair oraz Ryanair). Niestety jak do tej pory nie znalazłem nic taniego.

Poszukuję wylotu w pierwszym tygodniu lipca oraz powrotu około tydzień później.

Kiedy mogę spodziewać się tańszych biletów i ewentualnie jaką kwotę uznalibyście za optymalną?

Z góry dzięki za pomoc ;)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
 Temat postu: Re: Londyn w lipcu
#2 PostWysłany: 30 Maj 2013 22:02 

Jeśli chodzi o lipiec to obecne ceny w Ryanair z Katowic 84 zł, z Warszawy Chopin za 99 zł za lot OT są to ceny całkowicie do przyjęcia, musisz pamiętać, że zostało już tylko niewiele miesiąc do interesującego cię terminu, dodatkowo jest to szczyt sezonu wyjazdów turystycznych. Ja leciałem 20.05 Ryanair z Londyn Stansted za 79 zł do Warszawy Chopina bilety kupowane dwa miesiące wcześniej. (bilet autokarowy do Londynu i z powrotem kosztuje 649 zł)
 PM off  

#3 PostWysłany: 30 Maj 2013 22:20 

Loty: 49
Kilometry: 69 318
Krajów: 9 / 4.2%
Też mi się wydaje, że ceny są dobre w tym momencie. Raczej już nie spadną.... Jedynie można liczyć, że Wizz zrobi znowu jakąś promocję, chociaż ja bym nie ryzykowała.. :)

#4 PostWysłany: 01 Cze 2013 13:13 

Dzięki wielkie za info, nie będę w takim razie dłużej czekać.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Cze 2013 14:18 
Awatar użytkownika

Ja bym poczekał jeszcze do początku tygodnia. Tak na prawde dopiero w tamtym tygodniu zaczela sie pula tanszych biletow na lipiec wiec moze cos wrzuca na poczatku tygodnia. Z tym szczytem sezonu turystycznego i Londynem bym nie przesadzał. Zauważyłem, że w lipcu ubyło troche połączeń do LDN z polskich miast (Katowice straciły drugie połączenie które było codziennie, Krakow rowniez w weekend wycofał się z drugiego połączenia). Nie wygląda to ciekawie..
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości