Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Dortmund i co dalej
#1 PostWysłany: 28 Maj 2013 11:25 

Hej.

Kupiłem znajomym loty 4-7 lipca do Dortmundu z Katowic , jako że mam WDC to bilety też kupiłem i sobie:P
z 4/5 śpię u znajomych ale co dalej. Chciałbym gdzieś się wyrwać od 5 lipca tak, żeby 7 lipca być znów w Dortmundzie bo około 8 rano mam powrót do Katowic.

dodatkowo powiem ze na koncie WDC mam zamrożone około 130 zł i chciałbym się w tej kwocie zmieścić.

rzucajcie pomysłami :P
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 28 Maj 2013 12:58 

Loty: 248
Kilometry: 532 673
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
7 rano masz wylot, więc musisz przylecieć 6, bo inaczej nie zdążysz...
W dniach 5-6 coś tam było powyżej 400 zł, ale i tak mało ciekawe, więc nie wklejam nawet.
4-6, huh, też jedyna opcja jest taka (jest Sofia i Tirgu Mures, ale nie zdążysz na te loty):
Kod:
Wizz Xclusive   Dortmund (DTM)   Cluj-Napoca (CLJ)      Cz, 4 lip 14:15   So, 6 lip 06:00   2 h 10 [1 d 13 h] 2 h 15   262,10   PLN
   Wizz Xclusive      Dortmund (DTM)      Cluj-Napoca (CLJ)      Cz, 4 lip 14:15   Cz, 4 lip 17:25   2 h 10   209,77   PLN
   Wizz Xclusive      Cluj-Napoca (CLJ)      Dortmund (DTM)      So, 6 lip 06:00   So, 6 lip 07:15   2 h 15   52,33   PLN

Sprawdzałem tylko loty bezpośrednie, najwyżej kombinuj coś z przesiadkami.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Maj 2013 13:04 
Awatar użytkownika

Loty: 314
Kilometry: 416 261
Krajów: 32 / 15.0%
srebrny
A po co tak daleko szukać - jedź do Kolonii! :) Za 5 Eur masz z Dortmundu połączenie z flixbus.de.
W Kolonii możesz spędzić pół dnia a potem przejechać się np. do Bonn, Koblencji albo któregoś z małych miasteczek nad Renem między Koblencją a Bingen.

#4 PostWysłany: 28 Maj 2013 13:39 

Loty: 248
Kilometry: 532 673
Krajów: 58 / 27.1%
niebieski
No tak, to będzie bardziej rozsądne rozwiązanie.
Jak chcesz to mogę Ci podesłać voucher -5 euro na ten flixbus, bo i tak go nie wykorzystam (trzeba zarezerwować do końca maja). Za darmo pojedziesz :P
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Maj 2013 14:08 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
albo kupic lander ticket (albo jakos tako) na Caly region Nadreni i Westfali za 28 euro, i masza 24 godzin nieograniczonej jazdy na koleje DBahn (Regio, Regio Express), SBahn i cala komunikacja miejska. Wtedy mozesz pojechac np do Aachen, Bonn, Kolonia i Dusseldorfu ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Maj 2013 14:41 

KondzikS napisał(a):
No tak, to będzie bardziej rozsądne rozwiązanie.
Jak chcesz to mogę Ci podesłać voucher -5 euro na ten flixbus, bo i tak go nie wykorzystam (trzeba zarezerwować do końca maja). Za darmo pojedziesz :P

to wspaniała propozycja. Będę wdzięczny za ten voucher. Najlepeij na maila: proporcowy@gmail.com

jak zarezerwuje a nie pojade to po prostu przepadnie, ale myslę że się wybiorę i to będzie piękna wycieczka :P
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Maj 2013 15:09 
Awatar użytkownika

Loty: 314
Kilometry: 416 261
Krajów: 32 / 15.0%
srebrny
Ja na twoim miejscu piątkowy wieczór spędziłbym w Kolonii, potem w sobotę rano zabrałbym się z kimś do Koblencji (1h drogi). W Koblencji wypożyczyłbym rower na cały dzień (ok. 10 Eur) i pojechał na całodniową wyprawę wzdłuż Renu aż do St.Goar, pod skałę Lorelei (35 km w jedną stronę). Piękne widoki, trasa cały czas brzegiem rzeki wzdłuż winnic, a wokół pełno zamków i zameczków.

Na trasę Kolonia-Koblencja możesz dogadać się z kimś na wspólny przejazd samochodem albo pociągiem na grupowym bilecie - poszukaj na stronie http://www.mitfahrgelegenheit.de/. Przejazd w 1 stronę nie powinien kosztować Cię więcej niż 6-7 Eur.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości