Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 19 Cze 2011 20:32 

Jestem nowa na forum więc proszę o wyrozumiałość :)
Szukam jak najtańszego lotu w obie strony do Chorwacji (gdziekolwiek do Chorwacji, osobno wykombinuję jeszcze gdzie chcę jechać i jak dostać się w jakieś miłe miejsce z lotniska), najlepiej z Warszawy ale jeśli wyjdzie na to, że dolot do innego punktu Europy i przesiadka będzie tańszy to i na to pójdę. Budżet mocno studencki. Kiedy przeglądałam oferty dość pobieżnie jakiś czas temu odniosłam wrażenie, że loty tam są straszliwie drogie. Chorwację traktowałam jako opłacalniejszy zastępnik Włoch, bo wydawało mi się, że nocleg i jedzenie wyjdzie taniej ale jeśli mam wydać tysiąc na sam lot to plan jest jednak średni :(

Lot w pierwszej połowie sierpnia, na siedem, osiem dni.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 19 Cze 2011 21:24 

Easyjet lata z berlina do splitu i dubrownika. http://www.easyjet.com/PL/Booking.mvc#tab2 Od 18 do 25 sierpień koszt 110 Euro. Taniej pewnie będzie trudno, bo czasu zostało niewiele a kierunek popularny. :)

#3 PostWysłany: 23 Cze 2011 11:16 

Dziękuję :)
Rany..Wobec tego naprawdę nie opłaca mi się Chorwacja :( Czemu ten kierunek jest taki drogi?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 23 Cze 2011 11:56 

Wersja tańsza tyle, że z noclegiem na lotnisku i wylot z Rzeszowa:
Ryanair:

Od Rzeszów - Frankfurt-Hahn 12 sierpnia - 1 bilet ostatni został!!!
16:05 Odlot
18:25 Przylot

Od Frankfurt-Hahn - Rzeszów 21 sierpnia - 2 miejsca ostatnie
18:50 Odlot
21:00 Przylot

plus

Od Frankfurt-Hahn - Pula 13 sierpnia
18:25 Odlot
19:55 Przylot

Od Pula - Frankfurt-Hahn 20 sierpnia
20:20 Odlot
21:50 Przylot

RAZEM wszystko około 260 zł tylko wersja taka sobie 2 noclegi na lotnisku, sporo przesiadek no i trzeba się dostać do Rzeszowa

w podobnej cenie lotu można na sycylię pojechać do Trapani (Ryanair)
z Krakowa do Trapani bezpośrednio bez przesiadek

20 lub 23 sierpnia do 27 sierpnia cena około 290 zł bez bagażu rejestrowanego, tylko z podręcznym, plus płatność kartą paypass
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 1 gość