Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Lut 2013 22:46 

Witam,

Poszukuje taniego lotu do Norwegii z Gdańska bądź z Warszawy okresie od ok 13 tego czerwca 2013r. do 20 tego. Czas może być przesunięty tylko na + w granicach 7 dni. Miasto przylotu jest obojętne, to będzie pierwsza wizyta w tym kraju dlatego dostosuje plan wycieczki do okazji. Dziękuje za pomoc z góry.

Pozdrawiam,
Michał
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 05 Lut 2013 22:50 
Awatar użytkownika

srebrny
Siredwardos napisał(a):
Witam,

Poszukuje taniego lotu do Norwegii z Gdańska bądź z Warszawy okresie od ok 13 tego czerwca 2013r. do 20 tego. Czas może być przesunięty tylko na + w granicach 7 dni. Miasto przylotu jest obojętne, to będzie pierwsza wizyta w tym kraju dlatego dostosuje plan wycieczki do okazji. Dziękuje za pomoc z góry.

Pozdrawiam,
Michał

Kurde, co jak co, ale znalezc cos taniego do Norwegii z Polski bedzie ciezko niestety. Pozostaja linie tradycyjne albo prom?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Lut 2013 22:58 

A ja pomogę : www.wizzair.com :)
I na czerwiec to polecam szukać okazji najwcześniej w kwietniu.

#4 PostWysłany: 05 Lut 2013 23:07 

niebieski
m3lm4k napisał(a):
Siredwardos napisał(a):
Witam,

Pozdrawiam,
Michał

Kurde, co jak co, ale znalezc cos taniego do Norwegii z Polski bedzie ciezko niestety. Pozostaja linie tradycyjne albo prom?

To mi czlowiek cwieka zabil... Normalnie do Norwegii to sie tanio nie da... Bardzo wymagajacy kierunek... Ale zaraz, zaraz... Przejrze forum, poszukam w historii wpisow, moze cos ciekawgo bylo juz omawiane...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Lut 2013 23:14 

Dziękuje, zrozumiałem sarkazm. Jednak że jest to forum, dowiedziałem się o tym iż mogę wylecieć w tym okresie, chciał bym zrobić niespodziankę Narzeczonej i nie mam czasu na szperanie w historii forum. Jeżeli jest to taki duży problem to nie ma sprawy. Jednak że dziękuje za pomoc.

cheesy napisał(a):
m3lm4k napisał(a):
Siredwardos napisał(a):
Witam,

Pozdrawiam,
Michał

To mi czlowiek cwieka zabil... Normalnie do Norwegii to sie tanio nie da... Bardzo wymagajacy kierunek... Ale zaraz, zaraz... Przejrze forum, poszukam w historii wpisow, moze cos ciekawgo bylo juz omawiane...
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 05 Lut 2013 23:18 

niebieski
Siredwardos napisał(a):
Dziękuje, zrozumiałem sarkazm. Jednak że jest to forum, dowiedziałem się o tym iż mogę wylecieć w tym okresie, chciał bym zrobić niespodziankę Narzeczonej i nie mam czasu na szperanie w historii forum. Jeżeli jest to taki duży problem to nie ma sprawy. Jednak że dziękuje za pomoc.

Jezeli szukasz czegos na czerwiec, to masz wyjatkowo duzo czasu na przejrzenie forum i zglebienie tematu. Znaj jednak moje dobre serce ;-)
Norwegia to chyba najtanszy kierunek w lowcostach. Dolecisz tam za mniej niz 10zl w dwie strony (inna bajka to transfer z lotniska i poruszanie sie po Norwegii). Najtansze bilety znajdziesz na ok. 1,5 miesiaca przed planowanym terminem podrozy.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Lut 2013 23:23 

Dobre Serce zostało rozpoznane, i docenione :) To jest konkretna informacja. Dopiero zaczynam przygodę z podróżowaniem dlatego mogę wydać się laikiem w tematach w których jesteś / cie doświadczeni. W razie gdy może ktoś jeszcze pomóc będę wdzięczny.

cheesy napisał(a):
Siredwardos napisał(a):

Jezeli szukasz czegos na czerwiec, to masz wyjatkowo duzo czasu na przejrzenie forum i zglebienie tematu. Znaj jednak moje dobre serce ;-)
Norwegia to chyba najtanszy kierunek w lowcostach. Dolecisz tam za mniej niz 10zl w dwie strony (inna bajka to transfer z lotniska i poruszanie sie po Norwegii). Najtansze bilety znajdziesz na ok. 1,5 miesiaca przed planowanym terminem podrozy.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości