Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 16 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Lut 2013 21:45 

niebieski
Poszukuje JAKIEGOKOLWIEK lotu w jedną stronę z Modlina gdziekolwiek w terminie między 1.04 a 3.05.2013. Może coś się komuś rzuciło w oczy ???
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 01 Lut 2013 21:56 
Awatar użytkownika

srebrny
kendi napisał(a):
Poszukuje JAKIEGOKOLWIEK lotu w jedną stronę z Modlina gdziekolwiek w terminie między 1.04 a 3.05.2013. Może coś się komuś rzuciło w oczy ???

Z Modlina to tylko prywatnym samolotem, ale wtedy raczej nie za 4 zl.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 01 Lut 2013 21:56 

niebieski
Po zmianach zasad płatności żeby w Wizz polecieć za 4 zł trzeba płacić przez ich konto co jest skomplikowane. Teraz takim najtańszym łatwo dostępnym poziomem cen jest 22 zł w jedną stronę.

#4 PostWysłany: 01 Lut 2013 22:08 

niebieski
m3lm4k napisał(a):
kendi napisał(a):

Z Modlina to tylko prywatnym samolotem, ale wtedy raczej nie za 4 zl.

Na razie w systemie rezerwacyjnym Wizz od 1.04.2013 jest Modlin.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 01 Lut 2013 22:10 

niebieski
kleyo napisał(a):
Po zmianach zasad płatności żeby w Wizz polecieć za 4 zł trzeba płacić przez ich konto co jest skomplikowane. Teraz takim najtańszym łatwo dostępnym poziomem cen jest 22 zł w jedną stronę.

Mam wszystko co potrzeba, żeby kupić taki bilet bez dodatkowych opłat.

Nie mogę tylko znaleźć nic z Modlina w okresie 1.04-3.05.2013 za tę najniższą cenę.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 02 Lut 2013 01:02 
Awatar użytkownika

Loty: 33
Kilometry: 39 451
Krajów: 7 / 3.3%
srebrny
Skoro nie możesz znaleźć nic to pewnie nie ma biletów w tej cenie. My też nie jesteśmy czarodziejami i tańszych niż na ich stronie nie wyczarujemy.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Lut 2013 01:20 

niebieski
Kański napisał(a):
Skoro nie możesz znaleźć nic to pewnie nie ma biletów w tej cenie. My też nie jesteśmy czarodziejami i tańszych niż na ich stronie nie wyczarujemy.

To by była prawda, gdybym przejrzał wszystkie możliwe kierunki we wszystkich możliwych datach. A i to nie do końca ponieważ jak zapewne sam wiesz, w każdej chwili taka cena może się pojawić choć wcześniej była wyższa.

Pozdr.
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Lut 2013 01:34 

niebieski
kendi napisał(a):
Kański napisał(a):

To by była prawda, gdybym przejrzał wszystkie możliwe kierunki we wszystkich możliwych datach. A i to nie do końca ponieważ jak zapewne sam wiesz, w każdej chwili taka cena może się pojawić choć wcześniej była wyższa.

Masz rację.

Ale po "promocji" na początku stycznia ceny poszły do góry i już praktycznie nie ma biletów z Warszawy za 4 zł.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Lut 2013 02:12 

niebieski
Nie wiem, czy Ci to pomoże, ale zapuściłem azuona z filtrem do €10 i najtaniej widzę Sztokholm Skavstę za 19 złotych, 16 kwietnia.

Popatrz też na Malmo i Oslo Torp, są od 24 złotych.

A co kombinujesz? Najtańszy bilet i ubezpieczenie? To chyba nie obejmuje zmiany lotniska, tylko ewentualne opóźnienie w przylocie.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 02 Lut 2013 11:50 

niebieski
mkdabr napisał(a):
Nie wiem, czy Ci to pomoże, ale zapuściłem azuona z filtrem do €10 i najtaniej widzę Sztokholm Skavstę za 19 złotych, 16 kwietnia.

A co kombinujesz? Najtańszy bilet i ubezpieczenie? To chyba nie obejmuje zmiany lotniska, tylko ewentualne opóźnienie w przylocie.

Nie, to sprawa zakładu ;) Założyłem się, że znajdę ale jakoś na razie mi się nie udało.
Dzięki za pomoc, ale musi być 4 PLN :)

Pozdr.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 02 Lut 2013 12:06 
Awatar użytkownika

kendi napisał(a):
mkdabr napisał(a):

Nie, to sprawa zakładu ;) Założyłem się, że znajdę ale jakoś na razie mi się nie udało.

Pozdr.

czyli wychodzi na to ze z powodu twojego zakladu o bilet za 4pln narobiles szumu, chcesz zeby w dodatku inni za ciebie szukali a na dodatek pewnie i tak niekupisz/poliecisz.. BRAWO
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 02 Lut 2013 18:32 

niebieski
p14c3k napisał(a):
kendi napisał(a):
mkdabr napisał(a):

Pozdr.

czyli wychodzi na to ze z powodu twojego zakladu o bilet za 4pln narobiles szumu, chcesz zeby w dodatku inni za ciebie szukali a na dodatek pewnie i tak niekupisz/poliecisz.. BRAWO

Bilet za 4PLN ale stawka zakładu jest zupełnie innego formatu ;)
Nie oczekuję, że ktoś będzie szukał za mnie, tylko jak ktoś akurat znajdzie taki lot to żeby dał znać.
Gdybym miał kupić ten bilet, żeby polecieś to bez różnicy czy to byłby lot za 4PLN czy za 40PLN.

Pozdr.
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 02 Lut 2013 18:48 
Awatar użytkownika

srebrny
Chcesz cos ugrac to i musisz sie postarac, a naprawde wiele nie trzeba. Otwierasz strony (Wizzair.com, Ryanair.com), przeszukujesz wszystkie kierunki w tych datach i widzisz czy jest bilet za taka kwote. Taka operacja potrwa krocej niz zdazy Ci sie zaparzyc herbata...

Mysle, ze temat zostal wyczerpany.
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 02 Lut 2013 19:18 

niebieski
m3lm4k napisał(a):
Chcesz cos ugrac to i musisz sie postarac, a naprawde wiele nie trzeba. Otwierasz strony (Wizzair.com, Ryanair.com), przeszukujesz wszystkie kierunki w tych datach i widzisz czy jest bilet za taka kwote. Taka operacja potrwa krocej niz zdazy Ci sie zaparzyc herbata...

Mysle, ze temat zostal wyczerpany.

Masz rację. I na chwilę obecną nie ma takiego lotu.
Czy to oznacza, że za 5 minut nie będzie?
Oczywiście można sprawdzać co 5 minut przez 24h na dobę i 7 dni w tygodniu albo ...
... można poprosić na forum i jak ktoś akurat trafi to może wrzuci.

Naprawdę nie spodziewałem się tutaj tak wielkiej dyskusji w tym temacie.

Pozdr.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 02 Lut 2013 19:20 
Awatar użytkownika

Loty: 398
Kilometry: 680 713
Krajów: 48 / 22.4%
platynowy
Teraz kupilem dla forumowicza Gdansk_Sztokholm 27 luty - 4PLN
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 02 Lut 2013 19:21 
Redaktor F4F
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 83 301
Krajów: 17 / 7.9%
Temat wyczerpany, zamykam.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Ten temat został zablokowany, nie możesz edytować ani pisać nowych postów.  [ 16 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość