Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 16 Sty 2013 14:07 

Witam wszystkich forumowiczów. Jestem nowy więc proszę o pomoc. Otóż chciałbym oświadczyć się dziewczynie w niezapomniany dla niej sposób (porwać ją najlepiej na weekendową wycieczkę w jakieś romantyczne miejsce). Szukam jakiegoś taniego przelotu w dwie strony. Najlepiej weekend ewentualnie 1 - 2 dni urlopu wchodzi w grę.

Proszę o pomoc przy znalezienie taniego lotu w dwie strony, ewentualna rekomendacja jakiegoś romantycznego miejsca też będzie doceniona. Termin są uwzględniają ostatnie 2 tyg każdego miesiąca, gdyż dziewczyna do 15 nie ma możliwości wykorzystania urlopu (nawał pracy). Myślałem raczej o lutym, marcu. Bagaż podręczy, koszty najlepiej jak najniższe.

Z góry dziękuję wszystkim życzliwym forumowiczom za pomoc
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 16 Sty 2013 14:12 
Awatar użytkownika

Loty: 155
Kilometry: 317 243
Krajów: 28 / 13.1%
srebrny
Celuj w Budapeszt :) Jest w miarę, tanio, blisko, szybko, ładnie i z Modlina jeden z tańszych kierunków nie licząc Norwegii i Szwecji. No i co najważniejsze to chyba ciekawe miasto na taki wypad.

#3 PostWysłany: 16 Sty 2013 14:13 
Moderator forum

Co do romantycznych zareczyn -oswiadczyn byly rozmowy na forum , poszukaj żeby mieć odniesienie

co do lotow traz nie moge,

Samodzielnie mozesz skorzystac z wyszukiwarki tras F4F http://www.fly4free.pl/szukaj-trasy/
moze sledzic dzial Promocje + znalazlem tani przelot
moze posmakowac wersji demo Azuona,
drungli.com (nie podaje wizzaira)
sky scanner , kayak itp

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 16 Sty 2013 14:16 
Awatar użytkownika

Loty: 314
Kilometry: 416 261
Krajów: 32 / 15.0%
srebrny
Dobry pomysł to zawsze włoskie jeziora w okolicach Mediolanu, Garda lub Como.
Z Warszawy/Modlina można dolecieć do Bergamo albo Wizzairem przez Budapeszt na główne lotnisko Mediolan-Malpensa. Tam wynająć auto (poza sezonem, bardzo dobre ceny) i dojechać nad jezioro.

Chociaż pewnie romantyczny wyjazd bliżej wiosny to byłby lepszy pomysł - i cieplej, i przyroda budzi się do życia, i widoki przez to ładniejsze. Póki zimno, to może jednak lepiej trzymać się miast?

#5 PostWysłany: 16 Sty 2013 14:31 

Dzięki wielkie za sugestię. Ja myślałem początkowo o Francję/Włochy (brałem pod uwagę Paryż/Rzym/Mediolan) ale Budapeszt też może być dobrym miejscem. Faktycznie pora roku jest jaka jest i na jezioro chyba za zimno. Miejsce dostosuję pod ceny biletów, bo i tak pewnie całość trochę mnie wyniesie. Czy możecie wyszukać dla mnie jakieś przykładowe połączenie w tych terminach w miejsce warte uwagi?
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 16 Sty 2013 14:33 

zgadzam sie jezioro Garda to jest to. Lecisz do Bergamo pozniej pociag Do peschiera del Garda i kierunek Sirmione. Widoki niesamowite i miasteczko tez bardzo klimatyczne
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 16 Sty 2013 15:42 

A ceny mniej więcej takiego lotu? Jest jakaś dobra wyszukiwarka która bierze pod uwagę wszystkie tanie linie, przsiadki itp, żeby faktycznie było najtaniej? Czy trzeba ręcznie sprawdzać po kolei wszystkie terminy na stronach każdego przewoźnika?
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 16 Sty 2013 15:52 

Loty: 6
Kilometry: 8 772
Krajów: 5 / 2.3%
Aro26 napisał(a):
Dzięki wielkie za sugestię. Ja myślałem początkowo o Francję/Włochy (brałem pod uwagę Paryż/Rzym/Mediolan) ale Budapeszt też może być dobrym miejscem. Faktycznie pora roku jest jaka jest i na jezioro chyba za zimno. Miejsce dostosuję pod ceny biletów, bo i tak pewnie całość trochę mnie wyniesie. Czy możecie wyszukać dla mnie jakieś przykładowe połączenie w tych terminach w miejsce warte uwagi?

Może jeszcze kupić i dostarczyć bilety ? Trochę wysiłku..
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 16 Sty 2013 16:09 

misieq nie pomagasz to przynajmniej nie utrudniaj. Nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz. Proste i logiczne. Proszę o pomoc w znalezieniu taniego lotu do ładnego miejsca a nie o nic nie wnoszące komentarze. Pzdr
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 16 Sty 2013 16:17 
Awatar użytkownika

Loty: 314
Kilometry: 416 261
Krajów: 32 / 15.0%
srebrny
Aro26 napisał(a):
misieq nie pomagasz to przynajmniej nie utrudniaj. Nie masz nic ciekawego do napisania to nie pisz. Proste i logiczne. Proszę o pomoc w znalezieniu taniego lotu do ładnego miejsca a nie o nic nie wnoszące komentarze. Pzdr

Ale akurat faktem jest, że wystarczy wejść na strony WizzAira i Ryanaira i tam posprawdzać interesujące Cię terminy:
www.wizzair.com
www.ryanair.com

Ewentualnie http://azuon.com/pl - zainstaluj program w wersji demo i poszukaj lotów kombinowanych WizzAir+Ryanair.

#11 PostWysłany: 16 Sty 2013 16:33 

Ja zrobiłem tak 2 lata temu - kupiłem potajemnie bilet do Beauvais i powiedziałem obecnej żonie ze jedziemy do Wroclawia na pare dni, kupiłem w wizzair bilet do Beauvais (Paryż) i zabrałem ją tam, oświadczylem sie na wieży efela w walentynki - była kompletnie zaskoczona - pomysł wypalil w 200% - polecam ci paryż .
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości