Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska - Wenecja 27.01
#1 PostWysłany: 17 Gru 2012 05:01 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
No to zacznę, bo pewnie i tak więcej osób będzie szukać dolotu do Wenecji w tym terminie, żeby się wbić w samoloty Alitalii.

W tym momencie najsensowniejszym dolotem, żeby się na 28.01 rano dostać do Wenecji jest Wizzair 26.01 z Pragi za 29KC - problem jest taki, że 25/26.01 miałam być w Luksemburgu - wracamy z CRL do WMI o 26.01 o godz. 22:55 i zależy mi na tym, żeby znaleźć sensowny dolot 27.01, żeby nie musieć z wypadu do Luksemburgu rezygnować, jeśli absolutnie nie muszę.
Wiem, że jest WMI - FCO w sensownej cenie.
Wiem, że jest WMI - BGY w mniej sensownej cenie.
Czy da się dostać do Wenecji jakoś z BGY albo FCO? Pociąg?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 17 Gru 2012 18:15 

jak na 27ego to tylko masz Bergamo, w tej chwili Ryanair za 87zł.
Wszędzie czytam, że nie ma żadnego problemu by dostać się do Wenecji czy to z Bergamo czy z Bolonii.

Ja też lecę z Wenecji 28.01 i z Modlina wybrałam do Bolonii 26.01, za 34zł, bo z Bergamo 27.01 ryan ląduje po 21.35, a nie mogłam znaleźc pociągu po 22ej (niedziela), wiec wolę nie ryzykować.

Ktoś ma inne pomysł?
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 17 Gru 2012 20:33 

Ja Również wylatuje 27.01 z Wenecji, kupiłem lot z Krakowa do Bergamo za 59 (ryan). Czy ktoś może mi podpowiedzieć jak kupić bilet na pociąg ? Czy można zdalnie? Widzę tylko bilety za 35 euro, a z tego co wyczytałem to powinno sie za ok 14 euro dać kupić.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości