Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Lipiec tanie loty Azja
#1 PostWysłany: 28 Lis 2012 04:38 
Awatar użytkownika

Loty: 55
Kilometry: 147 758
Krajów: 19 / 8.9%
Hej, szukam lotów do Azji najlepiej z Berlina lub z Polski na lipiec 2013 (15.07-30.07). Kierunki: Malezja, Sri Lanka, Indie, Filipiny... Orientuje się ktoś może czy lepiej rezerwować coś teraz czy może poczekać trochę na jakąś promocję?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 28 Lis 2012 10:57 

niebieski
Radziłbym poczekać, w promocjach można polecieć czasem za poniżej 2000 zł w obie strony, teraz ceny na lipiec to ponad 4000 zł. Ale nawet bez czekania na super promocje (bo nie wiadomo czy akurat będą) lepiej rezerwować bilety tak 2 miesiące przed lotem, wtedy zwykle bywają najtańsze. Np. teraz na luty ceny są nawet za 2700 zł.

BTW czy daty wylotu masz sztywne, bo podałaś 15-30 lipca tylko nie wiem czy to tak mniej więcej orientacyjnie, czy akurat te dni muszą być. Jeśli są sztywne będzie trudniej coś znaleźć.

Druga sprawa sprawdziłaś sobie pogodę w lipcu w Azji? Bo o tej porze roku chyba już monsun nadciąga przynajmniej w Indiach, no ale plus że będzie chyba taniej niż w sezonie.

#3 PostWysłany: 28 Lis 2012 15:14 
Awatar użytkownika

No właśnie - czasem. Znalazłam na Sri Lankę za 2200 z Berlina i w ciągu 3 dni coś się zmieniło i jest 2900. Aktualnie mam za 2300 do Tajlandii i w podobnej cenie do Indii. Mam straszny dylemat czy brać.

Daty podałam tak orientacyjnie, interesuje mnie okres 2,3 tygodni po 10 lipca.

Tak, tak wiem, ale nie straszne mi są deszcze :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 28 Lis 2012 16:49 

niebieski
Ja za 2300 w dwie strony do Tajlandii bym wziął, skoro chcesz tam polecieć. Owszem może się trafić promocja albo błąd taryfowy i bilety będą o 600 zł tańsze, ale pewności nie ma, a ta cena nie jest jakąś złą.

#5 PostWysłany: 28 Lis 2012 17:31 

Loty: 20
Kilometry: 67 605
Krajów: 8 / 3.7%
niebieski
Podpisuje sie pod watkiem, tez szukam na lipiec badz sierpien. Czy mozna cos znalezc za ok 2000-2200? zdarzylo sie komus? W tym momencie jest ok 2500 Air Norwiegian ale potrzebuje 4 biletow wiec kazda zlotowka sie liczy. Co myslicie? Kupno 2 m-ce przed wylotem tez ma swoje minusy bo wtedy znwoz Air Asia jest sporo drozsza a tu tez potrzebuje kilka bieltow x4 :(
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 29 Lis 2012 09:21 
Awatar użytkownika

Pewnie, ze da rade. Aktualnie jest z Wawy, np. 16.07-06.08 Indie - Bombaj za 2 093 zł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości