Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:05 

Witam, jestem tu po raz pierwszy, ale jestem pod wielkim wrażeniem tego forum.
Mam gorącą prośbę. Moje dzieci usilnie starają się wyperswadować mi, że mają już 10 i 6 lat a jeszcze nie leciały samolotem! W związku z powyższym chciałbym je zabrać gdziekolwiek, byle by samolotem :-)
Szukam jak najtańszego lotu:
1. Okęcie lub Modlin - dokądkolwiek - powrót Okęcie lub Modlin
2. Kierunek naprawdę nie ma znaczenia, choć jeśli mogę być wybredny to może być Londyn lub Oslo (mamy tam rodzinę wiec ktoś nam na miejscu pomoże), ale w żadnym razie nie muszą to być te miasta.
3. Kiedy - absolutnie nieistotne (choć lepiej jeśli lot odbywał by się w weekend)
4. Na ile? Najlepiej jeśli lot byłby jednodniowy (wylot rano - obiad na miejscu i powrót) w najgorszym przypadku z jednym lub max dwoma noclegami noclegami.
5. jesli jednodniowy lot to może być bez bagaży, jeśli z noclegami to podręczny jak najbardziej
6. 2 dorosłych + 2 dzieci (10 i 6 lat)

Z góry dziękuję za pomoc mi i moim dzieciom.
:)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:14 
Awatar użytkownika

Loty: 67
Kilometry: 146 355
Krajów: 25 / 11.7%
srebrny
Podręczny możecie zabrać zawsze, za darmo. To za rejestrowalny (nadawany do luku bagażowego) się płaci :)
Jaki budżet na podróż zakładacie? Będzie łatwiej coś skleić.

Edit: Możesz zabrać dzieciaki do Budapesztu na Mikołaja za 8zł/os - niestety (albo i stety) z noclegiem, da się tanio znaleźć

Ostatnio edytowany przez Niva, 27 Lis 2012 11:19, edytowano w sumie 1 raz
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:19 

Niva napisał(a):
Podręczny możecie zabrać zawsze, za darmo. To za rejestrowalny (nadawany do luku bagażowego) się płaci :)
Jaki budżet na podróż zakładacie? Będzie łatwiej coś skleić.

Tak jak napisałem chodzi o jak najtańszą opcję (nie jesteśmy krezusami finansowymi :-().
Naprawdę trudno się określić i stawiać sztywne granice, ponieważ czasami za 50 zł więcej można polecieć np. na koło podbiegunowe :-) ... element szaleństwa w tej wyprawie też może być ciekawym czynnikiem.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:20 
Awatar użytkownika

srebrny
Budapeszt :)
Zaraz poszperam Oslo i Londyn

Załączniki:
bud.jpg
bud.jpg [ 66.92 KiB | Obejrzany 611 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:27 
Awatar użytkownika

srebrny
Londyn i Oslo poniżej - Oslo za 8zł da się też na 9-10.12 za 8zł złożyć ale bierzcie pod uwagę że Torp jest dość daleko od samego Oslo i dojazd do miasta trochę zajmuje i najtańszy nie jest - ale jam macie tam rodzinkę to wypad na weekend za 8zł wydaje się akurat :)

Załączniki:
oslo2.jpg
oslo2.jpg [ 67.37 KiB | Obejrzany 603 razy ]
oslo1.jpg
oslo1.jpg [ 74.62 KiB | Obejrzany 604 razy ]
ltn.jpg
ltn.jpg [ 96.43 KiB | Obejrzany 604 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:34 

Niva napisał(a):
Londyn i Oslo poniżej - Oslo za 8zł da się też na 9-10.12 za 8zł złożyć ale bierzcie pod uwagę że Torp jest dość daleko od samego Oslo i dojazd do miasta trochę zajmuje i najtańszy nie jest - ale jam macie tam rodzinkę to wypad na weekend za 8zł wydaje się akurat :)

czekam na więcej, ale już bardzo bardzo dziękuję za pomoc :-)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:38 
Awatar użytkownika

srebrny
Ale że data nie pasuje, cena czy kierunek? :p
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:38 
Awatar użytkownika

Zbanowany
srebrny
HooR napisał(a):
czekam na więcej, ale już bardzo bardzo dziękuję za pomoc :-)

a jak przylecisz do budapesztu i będziesz musiał gdzie metrem pojechać to tez będziesz czekał aż ktoś Ci palcem pokaże czy sam dasz rade kupić bilet?

skyscanner.pl i nie musisz czekać. no chyba, że lubisz...

#9 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:45 

Niva napisał(a):

wszystko pasuje - bardzo dziękuję , tylko czekam jeszcze na jedną opcję: wylot i przylot tego samego dnia.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:47 

Niva napisał(a):

aaaa... jeszcze jedno, czy ceny które podałeś/aś są cenami "dla każdego" czy trzeba mieć specjalną kartę, zeby je nabyć? (często temat super turbo kart pojawia się na tym forum).
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 27 Lis 2012 11:51 
Awatar użytkownika

srebrny
To są ceny dla członków Wizzair Discount Club przy płatności kartą Citi Bank Wizzair - sorki, nie dopisałam. Jeśli chcecie kupić bilety po tych cenach - będzie trzeba zamiast 4 biletów kupić 5 bo osoba robiąca rezerwację (posiadacz WDC) też musi na niej być - ale i tak wychodzi to dużo taniej niż kupowanie po 'normalnej cenie' 4 biletów.
'Cena regularna' (ta mniejszą czcionką) ze screenów - to cena bez WDC (czyli wtedy kupujecie 4 bilety ale drożej), ale przy płatności kartą Citi Bank Wizzair - na forum masa ludzi może Wam z rezerwacją biletów pomóc (w tym ja ;) )

Edit:
I przykładowe jednodniówki do Londynu Wizzem, weekend lub i nie. Za 66zł jednodniówki można też złożyć w połowie stycznia też, ale w tygodniu.
Edit 2: Coś mi się post klonuje cały czas i jest podwójnie :lol:

Załączniki:
ltn3.jpg
ltn3.jpg [ 87.6 KiB | Obejrzany 482 razy ]
ltn2.jpg
ltn2.jpg [ 48.31 KiB | Obejrzany 482 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 27 Lis 2012 12:05 

Edit:
I przykładowe jednodniówki do Londynu Wizzem, weekend lub i nie. Za 66zł jednodniówki można też złożyć w połowie stycznia też, ale w tygodniu.[/quote]

jeszcze jedno malutkie pytanie: czy te ceny dotyczą jednej osoby czy 4? jakoś nie mogę się doczytać :-)
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 27 Lis 2012 12:10 

Loty: 40
Kilometry: 67 613
Krajów: 8 / 3.7%
niebieski
HooR napisał(a):
jeszcze jedno malutkie pytanie: czy te ceny dotyczą jednej osoby czy 4? jakoś nie mogę się doczytać :-)

teraz to Cie poniosło ;)
ceny dotyczą jednej osoby

#14 PostWysłany: 27 Lis 2012 12:15 

Łysolek napisał(a):
HooR napisał(a):

teraz to Cie poniosło ;)
ceny dotyczą jednej osoby

:-) jeszcze raz dziękuję - postaram się teraz zastawić rodzinne wnyki i wrócić a.s.a.p do tematu
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 14 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości