Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 17 Paź 2012 10:21 

Witam,

Najwyraźniej trochę za późno zabrałam się za kupowanie lotów
ponieważ lot w dwie strony Air Asia oferuje obecnie za ok 500PLN total :(

Jeżeli ktoś jest w stanie podpowiedzieć inny, tańszy lot będę zobowiązana
(może być w jedną stronę, wylot najlepiej ok 10:00 - wcześniej jedynie z BKK)

Pozdrawiam!
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 17 Paź 2012 15:35 

Spróbuj bezpośrednio na stronce airasia.com. Ja tam widzę loty po 31,20 EUR na 30 X wieczór i 31 X rano i wieczór. Powrót w tej samej cenie 31,20 7 XI . Inne terminy 40-50 EUR praktycznie codziennie są 3-4 loty.
Jak wszystkie inne okienka „odfajkujesz” taka jest cena. Jak np. dołożysz bagaż 15kg = 7,86 EUR
20kg = 8,65 EUR.
Klikasz dalej i „odfajkujesz” wybór siedzenia i dalej „odfajkujesz” ubezpieczenie.
Cena 31,20 + processing fee 2,24 = 33,44 EUR do pobrania z karty.

W sumie ceny mnie zdziwiły. Rok temu w grudniu latałem tam Kuala Lumpur -Phuket , Phuket – Chiang Mai, Chiang Mai – Bangkok, Air Asia i Thai Airways. Bilety kupowałem z dnia na dzień , góra 2-3 dni wcześniej bo nie miałem żadnego napiętego planu i siedziałem gdzie chciałem i ile chciałem. I za każdy z tych biletów płaciłem po ok. 100-120 PLN . W sumie te 30-35 EUR to cena jest OK ale nie z 2 tygodniowym wyprzedzeniem, taka powinna być z dnia na dzień. 2 tygodnie wcześniej to ja jeszcze na Filipinach siedziałem i nawet nie wiedziałem że do Kuala Lumpur polecę.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości