Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Paź 2012 18:41 

niebieski
Hej,

potrzebuję wyrobić 5 segmentów w tym roku jeszcze w programie M&M. Mieszkam we Wrocławiu i tak kombinuję. Ciężko już znaleźć jakieś krajówki w sensownej cenie.
Macie jakieś pomysły? Trochę przespałem w środę temat Toronto, akurat 4 segmenty by wpadły i fajna wycieczka na 3-5 dni.

Czasami zdarza się WRO-MUC w okolicach 300 zł i w sumie miałbym tam sprawę w zimie do zrobienia, ale to tylko 2 segmenty.
Szalone Środy z tego co widzę co raz mocniej nastawione na 2013 już.

Interesowałby mnie kurs WRO-RZE-WRO (4 segmenty), ale nie mogę znaleźć za mniej niż 850 zł...za 500 zł bym się skusił chętnie.
Trochę brakuje mi pomysłów. Może coś bezpośrednio z WAW? Ostatecznie jakby dolot był drogi to mógłbym PB dojechać. Tylko co będzie sensownie tanie?

Za 1100 jest WRO-SVO-WRO. Brzmi nieźle, ale mam wrażenie, że to trochę na siłę, byle 4 segmenty zaliczyć, a i wiza potrzebna.

Jak ktoś ma jakieś pomysły to proszę się podzielić :) Mam wrażenie, że to ostatni dzwonek, żeby jakieś loty złapać jeszcze na ten rok. Przepłacać strasznie nie chce, bo aż tak mi na statusie FT nie zależy ;)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 05 Paź 2012 18:51 

http://www.fly4free.pl/forum/viewtopic. ... ss#p160000

Myslę, że z pomocą Kerada mógłbyś coś ugrać.
Jak dobrze pamiętam jest tam miejsce na M&M.

Wtedy kupując bilety pojedyńczo powienieś zmieścić się nawet w 300 zł za 5 segmentów.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 05 Paź 2012 19:48 

HON fly4free
Patent działa sensownie tylko na najtańsze taryfy bo daje 10 euro zniżki, a z WRO tych najtańszych brak.
@bartek: zastanów sie w ogóle czy jest sens na siłę pakować kasę w status FTL , właśnie od 1 października LOT zlikwidował wstęp dla pasażerów FTL podróżujących w klasie ekonomicznej do wszystkich oferowanych dotąd saloników z wyjątkiem Poloneza w WAW i dosłownie kilku saloników własnych Lufthansy, Swiss i Austrian.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Paź 2012 21:09 

niebieski
No zastanawiam się właśnie. Jakby to była kwestia 1000 zł to myślę, że warto. Poza tym, o ile wiem we Wrocławiu też salonik jest wciąż dostępny dla FT. A co jak co, najczęściej spędzam czas na lotniskach we WRO i WAW więc taki salonik to nie taka zła rzecz ;-)
Drugim plusem jest "nieśmiertelność" mil, ale to też da mi KK mBanku...
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 05 Paź 2012 22:17 
Awatar użytkownika

niebieski
Mylisz się, od 1.10 nie jest już we WRO dostępny dla FTL.
Niestety w niedziele z wizytą w saloniku będę musiał poczekać do WAW, ale i tak wchodzę na kartę z Citi Gold.

A jeżeli już tak bardzo chcesz to musiałbyś szukać czegoś w Szalonej typy WRO-WAW-XXX-WAW-WRO i do tego jedną krajówkę jeszcze zrobić. Ale FTL już niewiele daje. Mile nie wygasną przez ten okres posiadania FTL, w WAW wejdziesz do saloniku i będziesz miał odprawę w klasie biznes + 2 bagaże.

#6 PostWysłany: 06 Paź 2012 14:40 

złoty
Pofatyguj się do Katowic, zrób w jakiś listopadowy albo grudniowy dzień rotację KTW-WAW-KTW-WAW w najtańszych klasach O a na koniec dokup już w normalnej taryfie powrót do WRO :)

#7 PostWysłany: 07 Paź 2012 22:28 

niebieski
mucha napisał(a):
Pofatyguj się do Katowic, zrób w jakiś listopadowy albo grudniowy dzień rotację KTW-WAW-KTW-WAW w najtańszych klasach O a na koniec dokup już w normalnej taryfie powrót do WRO :)

To nie takie proste. Z tego co widzę to przeważnie w dobrej cenie jest tylko jeden lot wieczorny...:(
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 07 Paź 2012 22:34 

niebieski
kerad85 napisał(a):
Niestety w niedziele z wizytą w saloniku będę musiał poczekać do WAW, ale i tak wchodzę na kartę z Citi Gold.

Patrzę na opis Citi Gold i nie widzę, żeby to upowazniało do wejścia na salony...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości