Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: BARCELONA mecz
#1 PostWysłany: 28 Wrz 2012 11:49 

Cześć,
Próbuję złożyć wyjazd na mecz Barcelony w jakiejś sensownej cenie (chodzi oczywiście o lot, innych cen nie zmienię), ale kombinuję i rezultatu brak.
Pobyt 2-3 dni.
Może ktoś mądrzejszy jest w stanie mi pomóc?

Termin jest dla mnie sprawą drugorzędną, poniżej daty meczów na które patrzę:

17/11/2012 FCB - Zaragoza
01/12/2012 FCB - Ath. Bilbao
26/01/2013 FCB - Osasuna
10/02/2013 FCB - Getafe
10/03/2013 FCB - Deportivo
17/03/2013 FCB - Rayo
21/04/2013 FCB - Levante

Będę naprawdę wdzięczny za każdą pomoc/propozycję !

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
 Temat postu: Re: BARCELONA mecz
#2 PostWysłany: 28 Wrz 2012 12:08 

Witaj.

Ja lecę na 4 dni do Barcelony (sobota-wtorek) w dniach 03-06.11.2012 na mecz z Celta Vigo...

Wylot i powrót do Katowic.

Tylko nie mam jeszcze biletów, ani noclegu...

Dawid
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Wrz 2012 12:28 

co do noclegów to mogę Ci pomóc ponieważ zrobiłem małe rozeznanie.
2 propozycje:

1. daleko od stadionu ( 9km) ale wszyscy tutaj na forum polecają i właściciele Polacy, cena około 16-18 euro od osoby (poniżej cały temat o tym miejscu)
http://www.fly4free.pl/forum/barcelona- ... i,104,3359

2. hostel który polecał jeden z użytkowników, mają pokoje 2-osobowe za około 23 euro od osoby (400m od stadionu)
http://www.nesthostelsbarcelona.com/yel ... dex-en.php

mam nadzieję, że Ci pomogłem w kwestii noclegu.

Co do biletów to z tego co patrzyłem, to prawie niemożliwe jest znalezienie 2 sąsiadujących ze sobą miejsc.
Zastanawiam się czy lepiej kupować jak najwcześniej czy czekać do 72h do meczu ( na stronie Barcy jest informacja że wtedy duża część trafia do sprzedaży po rezygnacji członków member's club)

#4 PostWysłany: 28 Wrz 2012 13:54 

Witam,

noclegi najlepiej znaleźć na airbnb.pl, o ile nie wybierasz się na wyjazd sam. Na wszystkie mecze poza tym z Realem Madryt w lidze i Lidze Mistrzów (półfinały - chociaż nie zawsze) bilety są dostępne w kasie nawet w dniu meczu. Z dwoma miejscami obok siebie nie powinno być problemu, natomiast jeśli chodzi o większą ilość miejsc obok siebie to trzeba mieć szczęście. Pozdrawiam.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 28 Wrz 2012 14:19 
Awatar użytkownika

niebieski
Szkoda czasu na mecze FCB. Jak dla mnie wielkie rozczarowanie.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Wrz 2012 14:25 

A ja polecam. Dla kogoś kto interesuje się piłką zobaczyć na żywo piłkarzy typu Messi, Iniesta, Xavi i całą Barce na żywo bezcenne. A co do biletów, ostatnio jak byłem w maju w Barcelonie (na meczu również) bilety można było nabyć 2,3 dnie przed meczem na Rambli :) aczkolwiek polecam nabyć przez str. np tu: servicaixa.com
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 28 Wrz 2012 14:34 

tak ale czy poprzez oficjalną stronę klubu czy poprzez ten serwis niestety nie da się kupić 2 miejsc obok siebie.

Wszystkie dostępne na każdy mecz są to pojedyńcze miejsca.

#8 PostWysłany: 28 Wrz 2012 15:03 

Przez serwis jest ciężko to fakt. Chyba, że w dzień meczu lub 2-3 dni przed meczem, wtedy pojawia się większa pula biletów. Moim zdaniem jednak najlepiej pojechać dzień przed meczem lub nawet w dniu meczu do kasy i obsługa pomoże znaleźć miejsca obok siebie.

@Martinelli:
wybierz mecz, który najbardziej Ci pasuje czy to pod względem cen biletów czy też przeciwnika - nie wiem jakie masz kryteria wyboru. Z biletami nie będzie problemu żadnego. Teraz są małe szanse, że znajdziesz miejsca obok siebie, ale im bliżej meczu tym więcej takich miejsc jest.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 28 Wrz 2012 15:08 
Moderator forum

Martinelli napisał(a):
Co do biletów to z tego co patrzyłem, to prawie niemożliwe jest znalezienie 2 sąsiadujących ze sobą miejsc.
Zastanawiam się czy lepiej kupować jak najwcześniej czy czekać do 72h do meczu ( na stronie Barcy jest informacja że wtedy duża część trafia do sprzedaży po rezygnacji członków member's club)

słowa kluczowe ""seient lliure""
zależy od meczu imho , na te mniej oblegane socis/członkowie uwalniają swe miejscówki, a na te bardziej biletów ubywa

btw, wiesz że dokładny dzień sob - niedz jest ustalony gdy utalona jest godzina spotkania
?
co do lotów to mogę tylko polecić AZuona

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 28 Wrz 2012 15:59 
Awatar użytkownika

niebieski
Byłem na meczu z Żółtą Łodzią Podwodną - jak by wygrała FCB miałaby tytuł. Mecz się skończył 2-2 lub 3-3.
0 dopingu - większość osób ze słuchawkami w uszach i słucha relacji radiowej.

PS.

Image
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 28 Wrz 2012 17:02 

niebieski
A ja byłem rok temu na rozpoczęcie z Villareal,wygrali 5:0 i było tak sobie.Siedziałem na grand lateral i dach trybuny mi zasłaniał góre stadionu.
W tym roku byłem na meczu z Granadą,wygrali 2:0 ale Xavi strzelił dopiero w 86minucie i było super! Był doping, a siedziałem za bramką na niebieskim polu,na 1 piętrze. Za bilet płaciłem 77e i spokojnie idzie upolować 2 miejsca obok siebie,szczególnie jak grają z kimś słabszym. Z Granadą było 68tyś ludzi. Bilety kupowałem na servi caixa i w każdym bankomacie mozna sobie wydrukowac

https://www.instagram.com/hola_____amigo/
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: BARCELONA mecz
#12 PostWysłany: 28 Wrz 2012 18:15 

niebieski
Może pomoże:
http://voyages.groupon.fr/10663769-toptourisme/
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 29 Wrz 2012 19:12 

ale bilety kupowałeś z wyprzedzeniem czy 2,1 dzień przed meczem?
Pytam ponieważ podobno przed samym meczem ( tj. 1,2 dni przed) dużo miejsc się zwalnia.

#14 PostWysłany: 30 Wrz 2012 12:39 

niebieski
Ja kupowałem jakieś 3 tyg przed i obserwowałem co2-3 dni bo chciałem siedzieć z żoną obok siebie. Przed meczem ludzie kupowali bilety w kasie. Również koniki pytali czy chcemy

Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 30 Wrz 2012 12:56 
Moderator forum

inna rzecz - jeli siedzenie obok siebie jest priorytetem, można po wejściu próbować szukać niezajętych miejsc , zapominając o tym jakie numery są na biletach, a po pierwszej połowie to już spokojnie nikt nie przyjdzie.

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 01 Paź 2012 11:14 

niebieski
Np na 1 piętrze przy barierkach są fajne krzesełka z gąbki i skóry pod pupę.Prawie nikt tam nie siedział i nie można było siąść,stewardzi reagowali.Może to są miejsca dla niepełnosprawnych?

Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości