Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 14 Kwi 2011 13:28 

Witam wszystkich forumowiczów.

Jest mamą dwójki dzieci 1,5 roku i 14 lat. Razem z mężem uwielbiamy podróże, choć ze względu na wiek młodszego dziecka troszkę zmuszeni byliśmy ograniczyć nasze wyjazdy.
Szczególnie nasz ulubiony kierunek to Hiszpania. Mieszkamy w Rzeszowie.

Przyznam, że byłam bardzo zdziwiona gdy zobaczyłam w jakich cenach można latać Ryanairem. My buliliśmy za naszą czwórkę ponad 1400 zł :roll: Wyjazdy u nas są z reguły spontaniczne, więc chyba stąd taka cena biletów. Z tego co widzę śledząc forum z wyprzedzeniem można zarezerwować dużo taniej.

Chcielibyśmy znów odwiedzić Rejony Hiszpani, w czerwcu. Przedział 23-26 czerwiec. W tej chwili bilety Rzeszów - Girona są w cenie 1423 zł.

I tu moje pytanie do doświadczonych forumowiczów. Czy rezewrowac już teraz, czy może jest szansa że bilety będą tańsze? Jest szansa na promocję 16 zł za bilet ? ;)
Z uporem maniaka wchodzę na stronę ryanaira codziennie sprawdzając czy czasem cena nie idzie w górę. :roll:
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 14 Kwi 2011 14:35 

Zdecydowanie opłaca się poczekać na promocje czerwcową. Wg mnie bilety w promocyjnej cenie powinny zacząć pojawiać się w przeciagu najbliższych 2 tygodni.

Czy będą za 16 zł to nie wiem. Równie dobrze mogą być np. za 24/27/32/36/38 zł. W każdym razie zdecydowanie taniej niż jest to teraz.

#3 PostWysłany: 15 Kwi 2011 06:49 

Dziękuje Ci bardzo za odpowiedz. Wiec mam nadzieje ze uda mi się kupić bilety w promocyjnej cenie. Swoją droga pojawiła się nowa promocja i owszem, czatowalam przy necie do późna w nocy ze może akurat, a tu nic. Bilety jak były tak są w takiej samej cenie , choć ryanair na pierwszej stronie zachęca promocja od maja do czerwca. Oczywiście rzeszow girona niby jest od 27. Zł. Może mi ktoś wyjaśnić wiec jak to działa bo dla mnie to jedna wielka ściema i czuje się rozczarowana .
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 15 Kwi 2011 08:38 

To nie jest sciema, poczytaj http://www.fly4free.pl/lecisz-samolotem ... -pasazera/ to zrozumiesz :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości