Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 11 Kwi 2023 18:17 

Dokąd
  • Gruzja(?)

Data wylotu
  • 05.09.2023

Data powrotu
  • 12.09.2023

Długość pobytu
  • +- tydzień

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • 1800

Dodatkowe informacje
  • Cześć, ogólnie nie znam się na szukaniu "podróży", więc może podpowie ktoś "gdzie" oraz "jak" szukać. Chciałbym we wrześniu pojechać w góry, ale nie nasze góry, tylko myślałem właśnie o Gruzji. Problemem jest na pewno bagaż - rejestrowany jest zawsze bardzo drogi (drugie tyle co za pasażera), a za darmo jest tylko "przedmiot osobisty", ewentualnie czasami bagaż podręczny, który jest troszkę większy. Dlatego nie wiem czy lepiej lecieć na np. 3-4 dni z podręcznym czy na 2 tygodnie z rejestrowanym (duży plecak). Nie-samolotem chyba nie można się tam zbytnio dostać. Może trochę głupi wpis, ale liczę, że ktoś pokaże jakieś źródła, gdzie szukać tańszych lotów (oprócz skyscanner/skiplagged), ewentualnie jakieś przejazdy pociągami/autobusami itp.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 11 Kwi 2023 18:25 

platynowy
Czego właściwie oczekujesz? Żeby ktoś wymienił ci popularne wyszukiwarki lotów, zadecydował za ciebie na jak długo jechać, czy przytoczył plusy i minusy podróżowania autobusem i samolotem?
 Profil Relacje PM off
Marco Manno lubi ten post.

#3 PostWysłany: 11 Kwi 2023 18:36 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Oczywiście można się dostać nie-samolotem

Z Polski do Warny Ecolines

Załącznik:
PL_BG.jpg
PL_BG.jpg [ 11.44 KiB | Obejrzany 2824 razy ]

Potem z Warny do Stambułu

Załącznik:
BG_TR.jpg
BG_TR.jpg [ 11.56 KiB | Obejrzany 2824 razy ]

Krajówka do granicy z Gruzją

Załącznik:
tr.jpg
tr.jpg [ 24.22 KiB | Obejrzany 2824 razy ]

Potem ciup, i Gruzja i góry

Z Warny mozna takze promem do Batumi

https://www.navbul.com/en/main-activiti ... /index.php
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.
radeom uważa post za pomocny.

#4 PostWysłany: 11 Kwi 2023 19:05 

Wow, wielkie dzięki. A skąd w ogole znales te polaczenia? Byles juz tam kiedys czy jakis serwis ich szuka? Mapy Google nic nie pokazaly (do Turcji tak, do Gruzji juz brak).
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 11 Kwi 2023 19:11 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Lubię czytać/szukać. O autobusie z Warny do Stambułu to z forum znam plus parę osób którzy korzystali z niego. O promie to pamiętam, jak byłem w forum kaukaz.pl

Wiem także ze jest autobus z Aten/Salonik do Tbilisi 1-2 razy w tygodniu, ale nie znajduję jaka to firma. To wtedy można zrobić 2 trasach: z Polski do Salonik i potem z Salonik do Tbilisi.

Rok temu, widziałem ten autobus w Atenach, jak przyjechał z Gruzji i mina gruzynów, zapowiadała ze dobra biesiada była w trakcje jazdy.

PS Chyba mam:
http://bigsale.ge/alexandratours/index.html

https://www.facebook.com/borjomitravel.thess/

https://www.facebook.com/dintravelgreec ... 01/?type=3
 Profil Relacje PM off
fly4almost_free uważa post za pomocny.

#6 PostWysłany: 11 Kwi 2023 20:00 
Awatar użytkownika

Loty: 523
Kilometry: 841 507
Krajów: 69 / 32.2%
złoty
W sierpniu ubiegłego roku w pierwszym swoim poście napisałeś, że szukasz lotów na Wyspy Kokosowe, a następnego dnia pytałeś o Wyspy Owcze i Chile.
Byłeś w tych miejscach ?

Teraz pytasz o jedno z najłatwiejszych do podróżowania miejsc, które jest super dobrze opisane na forum.
I chcesz tam jechać autobusem, na co nie wpadłby chyba nikt z tego forum.

O co ci właściwie chodzi ? To jakiś rodzaj trollingu ?

"Podróżować to żyć..."
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.

#7 PostWysłany: 11 Kwi 2023 20:50 

platynowy
Jak Ty nic nie rozumiesz. Trwają przygotowania do RTW przez Wyspy Owcze, Wyspy Kokosowe, Chile. Start i meta u podnóża Kazbeku.
 Profil Relacje PM off
fly4almost_free lubi ten post.
fly4almost_free uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości