Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Wrz 2012 16:17 

Gdy kupuję bilety dla grup 10 osób, robię to zazwyczaj tak że kupuję dla 7 i później dla 3.

A czy ktoś z Was ma jakieś doświadczenie z kwestii kupowania biletów grupowych w bardziej "biznesowy" sposób?

Gdzie muszę się zgłosić aby móc kupować bilety dla całych grup z większymi rabatami i w wygodniejszy sposób?

Czy potrzebuję do tego jakieś specjalnej umowy etc? Z kim muszę się dogadywać etc.?

Będę wdzięczny za każde info! :)
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 25 Wrz 2012 16:53 

Czy ja dobrze rozumiem, że chcesz wynegocjowac zniżkę kupując bilety dla większej grupy?
Przecież to tak nie działa. Cena dla grupy nigdy nie jest kalkulowana na bazie najniższych taryf.
W skrócie: jeżeli na trasie WAW-CDG najtańsza taryfa to około 400 PLN, to cena dla grupy raczej nigdy nie zejdzie poniżej 800-1000 PLN (wszystko zależy od terminu, ilości zapytań, sprzedanych biletów i struktury dostepnych i sprzedanych taryf).

#3 PostWysłany: 25 Wrz 2012 17:11 

Chyba zależy od linii :). Ja np dogadałam się na 20 biletów z SASem, ale chętnie też dowiedziałabym się jak wygląda to w innych przypadkach.
 Profil Relacje PM off  

Temat postu: Grupowy zakup biletów
#4 PostWysłany: 28 Lis 2016 10:36 
Awatar użytkownika

Loty: 414
Kilometry: 1 349 089
Krajów: 51 / 23.8%
niebieski
Witajcie,

Potrzebuje zakupić na lot międzykontynentalny 40 biletów. Chciałbym to zrobić na jednej rezerwacji. Podpowiecie jak to najłatwiej można zrobić? Połączenie mam wyszukane LH i CA. Problemem jest że zarówno przez stronę LH ani CA nie widzę tego połączenia, tylko OTA.

Podpowiecie co można w tej sytuacji?

M.

#5 PostWysłany: 28 Lis 2016 10:38 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
Na 40 osób to już musisz się zgłosić do biura sprzedaży danej linii lotniczej lub agenta, nie kupisz na stronie internetowej 40 biletów na jednej rezerwacji (chyba że ryzykujesz kupowanie po te Max 9 osób, ale cena w międzyczasie może wzrosnąć biletu)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 28 Lis 2016 10:54 

@‌ledakar‌ jeśli potrzebujesz namiary na sprawdzonego i zaufanego agenta to daj znać na pw, mogę Ci polecić mojego kolegę u którego rocznie zostawiam jakieś 200-350k za bilety właśnie ;).

P.S. Za takie polecenie nie osiągam żadnych korzyści majątkowych :P
 PM off
ledakar lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości