Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Wrz 2012 13:43 

Witam,
mam zabukowany hotel na St. Kitts w dniach 20-27 listopada. Bardzo prosiłbym o pomoc w znalezieniu lotów w to miejsce. Będę bardzo wdzięczny,
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 20 Wrz 2012 14:54 

cumil napisał(a):
Witam,
mam zabukowany hotel na St. Kitts w dniach 20-27 listopada. Bardzo prosiłbym o pomoc w znalezieniu lotów w to miejsce. Będę bardzo wdzięczny,
pozdrawiam

To tak nie dziala.
Wykaz sie inicjatywa, poszukaj sam, a jesli nie wiesz od czego zaczac, na tym portalu znajdziesz informacje co i jak
I wtedy dopiero napisz co udalo Ci sie znalezc, moze ktos znajdzie chwile i pomoze Ci znalezc cos korzystniejszego.
A nie pierwzy post i od razu pytanie. Z takim nastawieniem to idz do posrednika a nie na fly4free.
A tak wogole to wyjazd zaczyna sie od zabookowania lotu a nie hotelu.

#3 PostWysłany: 20 Wrz 2012 15:24 

spoko, spoko. myślałem, że tak wystarczy. oczywiście szukałem już trochę lotu sam, wszystko kręci się w okolicach 3500pln w obie strony, ale to znajdowałem przez wyszukiwarki, a im jakoś nie ufam. na pewno starzy wyjadacze wiedzą jak szukać tańszych lotów, dlatego od razu walnąłem tego posta. szukałem głównie z UK, bo St Kitts to brytyjska wyspa, ale może warto inaczej? wiem, że niedawno fly4free podawał jakieś skandalicznie tanie loty na
Martynike lub Gwadelupę, stamtąd myślę, ze byłoby już łatwo się dostać. Szkoda, że to już nie śmiga.

Co do tego że najpierw się rezerwuje lot, to wiem, nie jestem głupi, naprawdę :)
Ten wyjazd mam zasponsorowany, dostaję kasę na lot, muszę go tylko sam ogarnąć.

Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 21 Wrz 2012 14:55 

bump, just in case
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość