Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Warszawa-Kalifornia
#1 PostWysłany: 04 Wrz 2012 11:37 

Witam
Szukam taniego przelotu w dwie strony na trasie
Polska, Warszawa - USA, Los Angeles, San Francisco, Las Vegas;
Wylot: 31.10 lub 1.11.2012 (przy wyjątkowo korzystnych warunkach cenowych +/-2 dni
Powrót: 17,18.11.2012

Dodatkowe informacje:
- bagaż rejestrowany,
- nie dopuszczam przeczekania nocy na lotnisku
- dopuszczam przesiadki/przejazdy między lotniskami w tym samym mieście na własną rękę.
Będę wdzięczny za pomoc.
Pozdrawiam

Obecnie najtańsze co znalazłem znajduje się pod tym linkiem:
http://reservations.airtickets.com/airt ... 6751416075
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 04 Wrz 2012 22:52 

niebieski
Podany link nie działa, więc nie wiem jaka to oferta...

Na trasie Warszawa - Los Angeles - Warszawa od 30.10 do 19.11 kosztuje 2424 złote. Można kupić na Kayak.com, a połączenie obsługuje Air France. Ciekawostką jest to, że jedno z połączeń jest w Airbus A380 ;) British Airways ma na swojej sronie podobne ceny, a Swiss niewiele wyższe.

Na trasie Warszawa - San Francisco - Warszawa od 19.10 do 18.11 można kupić bilet za 2278 złotych. Także na Kayak.com, a połączenie obsługuje KLM. Plusem jest stosunkowo krótka przesiadka w obie strony.

Na trasie Warszawa - Las Vegas - Warszawa od 31.10 do 17.11 możesz mieć bilet za 2294 złote. Również na Kayak.com i również KLM.

#3 PostWysłany: 05 Wrz 2012 08:11 

Dzięki za info.W linku, który nie działa cała podróż dla 2 osób kosztowała coś poniżej 4800 pln. Mam jeszcze prawie 2 miesiące do wylotu, czy już trzeba rezerwować bilety czy warto jeszcze trochę poczekać, może trafi się jakaś lepsza okazja?
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 06 Wrz 2012 00:14 

niebieski
Ja nie jestem typem ryzykanta ;) Ale chcesz to możesz zaczekać :)

#5 PostWysłany: 06 Wrz 2012 06:38 

Jakoś po koniec tego roku lub do połowy przyszłego wybieram się do Kalifornii i od kilku m-cy patrze na ceny i powiem tak na cenie poniżej 2000 tyś nie masz co liczyć jeżeli chodzi o zachodnią część Stanów Zjednoczonych.

Masz kilka opcji np kupić tani bilet do NY albo okolice za 1600zł i potem szukać lokalnego lotu na zachód ale chyba nie znajdzesz nic w obie strony ponizej 150$.
Albo złapać promocję dużych linii i miec wszytsko w nosie ale za 100zl wiecej, wsio na jednym bilecie i w super warunkach.
Ja gdybym dokładnie wiedział kiedy moge lecieć kupiłbym teraz bilet do San Francisco bo tam chce lecieć, korzystając z obecnej promocji KLM. Wychodzi coś koło 2350zł w WAW-SFO RT, do LAX coś koło 2150zł
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości