Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 01 Sie 2012 12:55 

Witam,

szukam taniego połączenia z Europy do Meksyku (Mexico City) w JEDNĄ stronę.
Niestety w większości linii lotniczych za taki lot pokazywane są niebotyczne ceny (10 tys - 17 tys). Nie rozumiem tego. Dlaczego w jedną stronę lot kocztuje 5 razy drożej niż w obie?
Z tego co udało mi się znaleźć lot w 1 stronę można w taniej cenie kupić przez Condor, Jetairfly i AirBerlin ale są to loty tylko do Cancun np.
3-09-2012
13:15 Dusseldorf, DUS 17:35 Cancun, CUN (AB) 7416
Czas trwania przelotu: 11:20 za 1887,95 PLN

Dlatego mam pytanie do Was forumowicze, może któremuś z was udało się kiedyś kupić taki bilet albo zna jakąś linię, która oferowałaby lot z Europy - Mexico City (MEX) w jedną stronę za cenę biletu w JEDNĄ STRONĘ? nie musi być z Polski, może Niemcy, UK, Hiszpania?
Jak ktoś ma jakieś propozycje linii nawet mniej znanych proszę piszcie!:) Myślę, że taki bilet nie powinien być droższy niż 2300 zł, interesuje mnie wylot koniec sierpnia, cały wrzesień.

Dajcie znać!
pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 01 Sie 2012 13:27 
Awatar użytkownika

Loty: 428
Kilometry: 700 674
Krajów: 32 / 15.0%
Mi osobiscie nie udalo sie znalesc zadnych tanszych lotow z Europy w jedna strone, aczkolwiek na 3 wrzesnia (tak jak podales lot DUS-CUN) mozesz dokupic sobie wieczorny dolot z Cancun do stolicy Meksyku za 330 zl (podreczny + walizka 25 kg) lub za 300 zl (tylko bagaz podreczny) liniami VivaAerobus. Wylot o 21:20, przylot o 23:40. Jest tez jeszcze jeden lot w tej samej cenie godzine pozniej. Chociaz ja bym sie tam w Cancun chetnie zatrzymal na kilka dni... ;) Pozdrawiam!
http://www.vivaaerobus.com

#3 PostWysłany: 01 Sie 2012 13:50 

Condor ma też loty z Frankfurtu do MEX około 480E i z Frankfurtu do CUN (ciut tańsze niż z dusseldorfu).
Jeśli chodzi o pierwszy lot trzeba mieć wizę.
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 01 Sie 2012 14:46 

Image

Podroż długa z wieloma przesiadkami, ale cena to 594$ wylot z Warszawy. Wylot 5 września ale można znaleźć taką samą cenę na inny termin.
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 02 Sie 2012 12:46 
Awatar użytkownika

Loty: 428
Kilometry: 700 674
Krajów: 32 / 15.0%
Warto dodac, ze lecac przez Puerto Rico rowniez potrzebowalbys wizy amerykanskiej.

#6 PostWysłany: 02 Sie 2012 13:13 

Hej! wielkie dzięki za wszystkie wskazówki! właśnie się zastanawiałam o jaką wizę chodzi przy locie Condorem ale faktycznie Puerto Rico jest zależne od USA, na szczęście wizę turystyczną mam.
Czy ktoś z was latał Condorem? jakie macie wrażenia bo różne opinie czytałam na forum.
Jakby ktoś miał jeszcze jakiś pomysł co do linii czy trasy dajcie znać.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Sie 2012 13:48 

Aloha!

Z Madrytu do Cancun lata http://www.orbest.com są bilety za 304€ na początku września

Z Cancun do DF lata jeszcze http://www.volaris.mx

Powodzenia! :)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Sie 2012 13:54 

a 14.09 z Brukseli do Cancun http://www.jetairfly.com za 265€
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 8 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Trendiction [Bot] oraz 2 gości