Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: wrzesień - byle dalej
#1 PostWysłany: 28 Lip 2012 10:05 

Proszę o pomoc, bo zaraz nigdzie nie wyjadę! Z racji ogromnego przedsięwzięcia w pracy (wierzcie mi, zakładanie nowego oddziału szpitalnego w naszych warunkach to jest robota!) nie mogłam nic zaplanować, dalej mam problem z czasem i wyszukiwaniem. Duże piwo i darmowa porada medyczna za pomoc :)
Jak chciałabym jechać
- wrzesień
- byle dalej, byle bardziej dziko, chętnie morze lub ocean. Europę raczej zostawiam na emeryturę
- no i cena oczywiście atrakcyjna, najlepiej kraj gdzie jest tanio
Bardzo, bardzo byłabym wdzięczna za podpowiedzi.
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 28 Lip 2012 10:33 

Niestety czas na szukanie musisz poświęcić.
Przejrzyj www.wizzair.com i www.ryanair.com, zapisz się do newslettera.
Ofert jest dużo, na pewno znajdziesz coś dla siebie.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 28 Lip 2012 14:44 
Awatar użytkownika

wizz i ryan to w wiekszosci europa wiec chyba o to kolezance nie chodzi, ja bym proponowal ltur i temu podobne serwisy, kwestia gdzie i za ile?

#4 PostWysłany: 28 Lip 2012 15:32 

Jasne, że muszę poświęcić czas. Jak tylko mam wolną chwilę (np teraz-mam w miarę spokojny dyżur) to szukam. Nie wymagam od nikogo, żeby robił to za mnie. Ale może ktoś akurat coś podpowie. Do newslettera zapisana jestem.
wizz i ryan to Europa i Maroko, gdzie byłam. Skyscanner w ruchy cały czas. Dzięki za pomysł z lturem, nie znałam, zabieram się do bobrowania.
Wdzięczna za wszystkie podpowiedzi będę :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 29 Lip 2012 13:18 

micca napisał(a):
chyba koleżance nie o to chodzi

I to jest właśnie kwintesencja tematu.

Dlatego każdy powinien podstawowe kryteria [destynacje, terminy, ceny] ustalić sam i na ich podstawie poszukać [na co trzeba poświęcić czas], a następnie, w konkretnych sprawach pytać na forum.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 29 Lip 2012 13:24 
Awatar użytkownika

niebieski
kamamil napisał(a):
Proszę o pomoc, bo zaraz nigdzie nie wyjadę! Z racji ogromnego przedsięwzięcia w pracy (wierzcie mi, zakładanie nowego oddziału szpitalnego w naszych warunkach to jest robota!) nie mogłam nic zaplanować, dalej mam problem z czasem i wyszukiwaniem. Duże piwo i darmowa porada medyczna za pomoc :)
Jak chciałabym jechać
- wrzesień
- byle dalej, byle bardziej dziko, chętnie morze lub ocean. Europę raczej zostawiam na emeryturę
Bardzo, bardzo byłabym wdzięczna za podpowiedzi.

szukaj maroka (glownie by ryanair z jakiegos miasta europy), powinno ci spasowac. W miare tanio dolecisz (strzelam ze za 3-4 stowki przy dobrym ogarnięciu, choc da sie taniej), tanio przezyjesz, duzo zobaczysz, ocean, gory. No i nie europa ;)
ew kanary
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 29 Lip 2012 13:50 

kamamil napisał(a):
Z racji ogromnego przedsięwzięcia w pracy...
- wrzesień

Heh, skąd ja to znam :lol: Mam dokładnie to samo, staram się wylecieć gdzieś na pierwsze 2 tygodnie września - sprawdzam tui.com regularnie i wyloty z Berlina - z Wrocławia nie mam problemów z dojazdem.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości