Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Polska - Gdziekolwiek
#1 PostWysłany: 13 Cze 2012 19:40 

Witam,
Pytanie może i bardzo ogólne, ale do rzeczy :
Poszukuje znalezienia biletów na 1 dzień,
-w tygodniu (poniedzialek-czwartek) ,
-wylot katowice/krakow , ostatecznie moze byc wroclaw
- cel ... "ciekawe" miejsce, ale może być gdziekolwiek (poza lotami po polsce) , byleby spełniało warunek (wylot rano, powrót popołudniu/wieczorem)
- termin - pewnie mało realne ale tak do połowy lipca.

gdyby ktoś był w stanie pomóc - byłbym wdzięczny.
 Profil Relacje PM off  

Lato na Majorce z all inclusive 🌊🍹 Malowniczo położony hotel na klifie za 3599 PLN ☀️ Lato na Majorce z all inclusive 🌊🍹 Malowniczo położony hotel na klifie za 3599 PLN ☀️
Wycieczka do Apulii za 849 PLN ☀️🌊 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami ☕🍕 Wycieczka do Apulii za 849 PLN ☀️🌊 Loty + ⭐⭐⭐⭐ hotel ze śniadaniami ☕🍕
#2 PostWysłany: 13 Cze 2012 20:06 

niebieski
Może z Katowic do Sandefjordu i powrót do Wrocławia.

Przykładowo 19 czerwca, wylot o 13, na miejscu 14:50; powrót 20:55 i we Wrocku o 22:40. Cena RT 156 zł.

W lipcu też jakieś daty, ale jeszcze drożej. Zdaję sobie sprawę, że normalnie można tam polecieć nawet za 8 zł w obie strony, ale jeśli ktoś potrzebuje coś na max za miesiąc i to terminy wakacyjne to postanowiłem zaproponować właśnie taki kierunek, a nuż się spodoba.

#3 PostWysłany: 13 Cze 2012 20:49 
Awatar użytkownika

niebieski
kleyo napisał(a):
Może z Katowic do Sandefjordu i powrót do Wrocławia.

Przykładowo 19 czerwca, wylot o 13, na miejscu 14:50; powrót 20:55 i we Wrocku o 22:40. Cena RT 156 zł.

W lipcu też jakieś daty, ale jeszcze drożej. Zdaję sobie sprawę, że normalnie można tam polecieć nawet za 8 zł w obie strony, ale jeśli ktoś potrzebuje coś na max za miesiąc i to terminy wakacyjne to postanowiłem zaproponować właśnie taki kierunek, a nuż się spodoba.

Ja osobiście bym się chyba powstrzymał, bo na Torp można bez problemu za 8zł/RT lecieć ;) A za 156 można coś lepszego skleić. Już nawet Bergamo jest lepsze. Jakaś cywilizacja jest, a nie jak w Sandefjord :P Da się ładnie zlepić wylot o 12:00 powrót 24h później. Imho najlepiej i najciekawiej, ale jeśli naprawdę wymagasz tego max. 1 dzień to może Dortmund? Tyle, że tam ceny troche niższe. Ale jeśli miałbym zapłacić 200 za Dortmund i 156zł za Torp to chyba bym brał Dortmund ;)

Jeżeli ci zależy na Torp to jest ładna cena, dokładnie taki sam plan jak podał kolega wyżej.
Ceny XC, kartą CityBanku

03.07 - KTW->TRP 19zł ok. 10:30
03.07 - TRP -> Wrocław 89NOK ok. 22:55

więc spełnia i jest dużo taniej :)

#4 PostWysłany: 13 Cze 2012 22:54 

miki mozesz dac dokladnie linka do tego polaczenia?:) i o jakim przewozniku rozmawiamy:) z gory dziekowa :*
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 13 Cze 2012 23:05 
Moderator forum

XC = Wizz xClusive Club
karta citiBanku - kredytowa Wizzair

A.

Wybaczcie brak polskich znakow w niektórych postach.
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 13 Cze 2012 23:40 

dzieki za odp. przegladam odloty z warszawy i niestety srednio , nie ma nic w przystepnej cenie. chyba ,że zle szukam. rowniez interesuje mnie lot na jeden dzien, jak moglby ktos mi pomoc ,z góry dzieki
Pozdrawiam,Marcin
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 14 Cze 2012 00:01 
Awatar użytkownika

niebieski
Marcin_sd napisał(a):
dzieki za odp. przegladam odloty z warszawy i niestety srednio , nie ma nic w przystepnej cenie. chyba ,że zle szukam. rowniez interesuje mnie lot na jeden dzien, jak moglby ktos mi pomoc ,z góry dzieki
Pozdrawiam,Marcin

Takie coś udało mi się skleić, jest co prawda nocka na lotnisku w Budapeszcie, ale ja bym się nie zastanawiał tylko brał ;) (prawdę mówiąc nie jestem pewien czy sam czegoś takiego sobie nie złożę)

A więc WizzAir + RyanAir
Warszawa -> Bergamo -> Budapeszt -> Warszawa

Przykładowo:
30 lipca Modlin 06:20, cena 19zł (nie trzeba XC!) do Mediolanu (08:25 na miejscu) więc masz calutki dzień zwiedzania, możesz albo Mediolan albo Bergamo, jak wolisz :)
30 lipca Bergamo 21:55 wsiadasz do samolotu w kierunku Budapeszt za 11.99 EUR (znowu bez XC, cena dla wszystkich!). Na miejscu jesteś 23:20. Musisz niestety zaliczyć nockę, ale to nie jest wg mnie problemem, bo kończysz wycieczkę a nie jesteś w trakcie, więc czymże jest zmęczenie w porównaniu do całego dnia we Włoszech za circa 100zł ;)
i tutaj uświadomiłem sobie, że lipiec ma 31 dni :mrgreen: no i przestało mi pasować, bo powrót nie jest o 6 a o 15, ale imho i tak warto. Jakbyś jakoś wtedy o 23 dostał się do miasta to możesz i Budapeszt pół dnia zwiedzać. Sorry bo nie miało tak to wyglądać, ale dopiszę - może ktoś się skusi, bo opcja ciekawa.
Tak więc teraz wchodzi RyanAir Budapeszt na Modlin za 1,990.00 HUF (z 30zł). Wylot 31 lipca o 16:50.

A więc koszty:
19zł + 12EUR + 30zł = 100zł jak to google mówi.

100zł, 2 miasta, 3 loty, bierz nie zastanawiaj się. Jest to też dobra propozycja dla autora tematu, bo do WAW za te 20-30zł dostaniesz się PolskimBusem z KRK.

Pozdrawiam, Mikołaj.

#8 PostWysłany: 14 Cze 2012 15:26 

Gdyby nie fakt, że akurat będę na kajakach to z chęcią bym skorzystał - szczególnie, ze Bergamo jest super samo w sobie, a Budapeszt mimo, że to rzut beretem z Krakowa nie został jeszcze odwiedzony przeze mnie. Jeśli coś z Krakowa znajdę to napiszę - może sklecić uda się z tego sensowną wycieczkę z większa ekipą (no może chociaż 2 osobową :))
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 14 Cze 2012 17:49 

kurcze faktycznie mega opcja, a nie ma nic wczesniej, bo akurat 30 lipca robie oboz z dzieciakami :/

ps. jak to wyszukujesz? :D przez azuon? bo buszuje w wyszukiwarce Ryanair i wizzaira i rozumiem ze kombinujesz z przesiadkami?
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 14 Cze 2012 23:10 

juz powoli obczajam co i jak. znalazlem fajny powrot z mediolanu do wwa modlin , za 12 eur. https://www.bookryanair.com/SkySales/bo ... -pl#Select tylko gorzej z wylotem. wizzair nie zaproponuje za bardzo atrakcyjnych cen . z reszta ciezko trafic z terminem:/ http://wizzair.com/skylights/cgi-bin/sk ... cgi?step=1 jest wylot 15, ale za 160 zl .ktoś ma jakis pomysł? zalezy zeby kobiecinie udobruchac:) Pozdrawiam podroznikow ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 10 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości