Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 02 Lip 2018 11:20 

Dokąd
  • Moskwa

Data wylotu
  • 01.12.2018

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 700

Dodatkowe informacje
  • Hej Wszystkim. Dopiero od niedawna zainteresowałem się tematyką zmyślnego podróżowania. Tak się składa że chciałem zwrócić się do mądrzejszych i bardziej doświadczonych kolegów i koleżanek z pytaniem dotyczącym przelotów do Moskwy. W niedługim czasie zamierzam oświadczyć się mojej kobiecie. Obiecywałem jej ze stanie się to na placu czerwonym w Moskwie. Chciałem się podpytać czy znajdują się tutaj osoby które pracują w liniach lotniczych lub mogą mi podpowiedzieć jakie są standardowe ceny przelotów do Moskwy i która faktycznie jest tą promocyjną. Będę bardzo wdzięczny za pomoc wszystkim. temat może romantyczny ale mam nadzieję że znajdą się osoby które mi pomogą :)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 02 Lip 2018 11:29 

Poniżej 600 zł to przyzwoita cena, a 700 zł to cena standardowa, jeśli chodzi o połączenia bezpośrednie. Ewentualnie możesz czekać na Szaloną Środę w LOT.

Tutaj masz za 475 zł:
https://www.momondo.no/flight-search/WA ... rt=price_a
 PM off  

#3 PostWysłany: 02 Lip 2018 11:40 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Kronoskratos napisał(a):
Obiecywałem jej ze stanie się to na placu czerwonym w Moskwie.

tu masz podkład muzyczny pod tak wzniosły moment

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 02 Lip 2018 12:36 

niebieski
Powiem Ci, że jeśli spełnisz tę obietnicę, to żadna niespodzianka dla niej :/

Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka
2 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 02 Lip 2018 12:37 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Zawsze zostaje
www.kinomoskwa.pl/
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#6 PostWysłany: 02 Lip 2018 12:52 
Awatar użytkownika

niebieski
tudzież tzw. Mała Moskwa :)
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 02 Lip 2018 13:44 

Ok dzięki za podkłady muzyczne... bardziej mi zależy na jakiś rozwiązaniu w kwestii aby to był dosłownie taki citybrake... na 3 dni max..
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 02 Lip 2018 13:49 
Awatar użytkownika

niebieski
Kolega @Don_Bartoss wszystko już Ci napisał - bez problemu znajdziesz połączenie LOTem od 475 zł, AirBaltic też lata poniżej 600 zł - masz pełno terminów od września do końca roku, poszukaj. Korzystaj z norweskiej wersji momondo.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 02 Lip 2018 13:57 

Loty: 236
Kilometry: 522 449
Krajów: 45 / 21.0%
niebieski
https://wizzair.com/pl-pl#/booking/sele ... 0/0/0/null

420 zł z Budapesztu Wizzairem bezpośrednio 1.12-4.12
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 02 Lip 2018 14:29 
Awatar użytkownika

Loty: 70
Kilometry: 138 694
Krajów: 24 / 11.2%
niebieski
Konrad_PL napisał(a):
Korzystaj z norweskiej wersji momondo.

Tak z ciekawości, ma inne ceny niż polska wersja momondo?

Tęcza jest Ważnym elementem religii judeo-chrześcijańskich, kolorami czakr, symbolem dzieciństwa i różnorodności w jedności, kolorami siedmiu kontynentów, a nie tylko flagą ruchu LGBT (btw 6. kolorów zamiast 7.). Zależy mi tylko na tym, aby pamiętać o różnorodności znaczenia tęczy.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 02 Lip 2018 14:38 

Inne, ponieważ porównuje ceny w innych OTA.
 PM off
Tom K lubi ten post.
eskie uważa post za pomocny.

#12 PostWysłany: 02 Lip 2018 15:37 

Dzięki wielkie za pomoc ! bardzo mi pomogliście. Jeżeli mogę się jeszcze spytać o tendencje... Bo bardzo mi zależy aby był to Grudzień. w chwili obecnej widzę że ceny plasują się tam na poziomie 900zł. Czy z waszego doświadczenia jest możliwość aby te ceny opuściły się na przestrzeni kilku miesięcy ? czy raczej one sa stałe - tak jak wspomniałem dopiero zaczynam zagłębiać się w temat
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 02 Lip 2018 16:17 
Awatar użytkownika

srebrny
Wiesz ze do Rosji trzeba wizy? Koszt wizy (ubezpieczenia, dojazdy, zaproszenia) to ponad 300zl na osobe. Z tymze bedziesz musial od niej paszport wziac, mozliwe ze nawet zabrac ja do ambasady Rosyjskiej.

Z cena biletu moze pojsc zarówno w gore jak i w dól - tego sie nie przewidzi, jak masz sztywne daty i stac cie na bilet ponizej 1000zl to kupuj wtedy kiedy taki sie pojawi, jak cie nie stac to zaplanuj oswiadczyny gdzie indziej, za 3000zl cos innego sie napewno znajdzie :)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#14 PostWysłany: 02 Lip 2018 16:22 

Loty: 40
Kilometry: 97 863
Krajów: 11 / 5.1%
srebrny
To nie lepiej juz podroz poslubna do Moskwy? Z wiza bedziesz musial ja poinformowac wczesniej. A skoro ona wie ze obiecsles w Moskwie to wydawanie kasy na watpliwa niespodzianke?

Wysłane z taptaka.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 02 Lip 2018 16:29 

srebrny
no chyba ze narzeczona to Rosjanka ;-)
 Profil Relacje PM off
Tom K lubi ten post.

#16 PostWysłany: 03 Lip 2018 11:02 

HON fly4free
@Kronoskratos
w trwającej właśnie promocji airBaltic Big Sale loty Warszawa-Moskwa rt są po 140€ (~615 zł) - zakup do 10 lipca

a jeśli to nie pasuje, to do grudnia masz jeszcze trochę czasu i wg mnie możesz chwilę poczekać na:

LOT - może Moskwa się trafi w którejś z najbliższych "szalonych śród"

Pobeda - nie ma jeszcze kalendarza na sezon zimowy, więc trudno coś konkretnego planować, ale gdyby został niedługo wrzucony z obecnym układem lotów, to:
Bratysława-Moskwa (wt, czw, sob) można trafić za 5600/7200 rubli/rt (335/435 zł/rt)
do Bratysławy pasuje dolot wizzem z Warszawy, niestety powrót z Bratysławy trzeba kombinować inaczej
można ew. złożyć Bratysława-Moskwa, Moskwa-Berlin/Lipsk - cenowo wyjdzie podobnie, a może z Berlina będzie łatwiej ogarnąć powrót

e: Pobeda lata też z/do Bergamo, więc może przez Włochy da się sprawniej wrócić za rozsądne pieniądze

e2: sprawdź też dolot wizzem przez Budapeszt, oraz powrót do Warszawy:
- airBaltic - cały (prawie) grudzień po 84€
- Aegean - kilka dni po ~280 zł

opcji masz sporo, więc coś na pewno wybierzesz poniżej tych 900 zł

powodzenia!
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 16 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość