Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Mar 2018 22:38 
Awatar użytkownika

Loty: 293
Kilometry: 667 207
Krajów: 29 / 13.6%
platynowy

Dokąd
  • BCN

Data wylotu
  • 30.06.2018

Data powrotu
  • 31.07.2018

Długość pobytu
  • 4-8 dni

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • Cała ona, Barcelona 30.06 z Katowic 3139 zł, Espana verde 07.07 z Katowic 3699 zł

Dodatkowe informacje
  • Szukam oferty z biura (nie dla mnie) - zwiedzanie Barcelony lub Barcelony i okolic dla 2 osób, wylot najlepiej z Pyrzowic ale jeśli będzie Kraków lub Warszawa to też tragedii nie będzie. Wiem, że to już późno ale dzisiaj się dowiedziałem. Znalazłem z Itaki Cała ona, Barcelona! za 3139 zł oraz Espana verde za 3699 zł. Jak dla mnie wysokie ceny za 8 dni zwłaszcza, że mają w ofercie Taj 14 dni za 3890 zł ale cóż to dla kogoś...

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 29 Mar 2018 09:50 
Awatar użytkownika

Loty: 145
Kilometry: 224 064
Krajów: 34 / 15.9%
niebieski
Skoro termin wyjazdu , a nawet miejsce nie jest sztywny to moim zdaniem najlepiej czekać na oferty last minute. Wycieczki objazdowe też są przeceniane, czasem o 5-12%, a często o 15-25%, a czasem nawet o 30-45%. W przypadku Itaki obserwuj ceny na razie np. raz na tydzień, a od drugiej połowy maja zwiększ częstotliwość. I sprawdzaj też ile miejsc można kupić na dany termin. Największe obniżki są między 4-1 tygodnie przed wyjazdem i wtedy gdy jest jeszcze co najmniej 8-14 wolnych miejsc. Gdy liczba wolnych miejsc spada do ok. 4-6 to cena last minute znowu idzie trochę w górę.
A z innych ofert to może wyjazdy z Rainbow "Uroki morza Śródziemnego" albo "Hiszpańskie el Clasico" będą pasować zainteresowanym.
I jeszcze możesz popatrzeć co jest ciekawego na stronie Fostertravel, bo tam są zebrane oferty od różnych organizatorów.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 30 Mar 2018 11:10 

niebieski
Last minute na wakacyjne terminy to średnia opcja.
Mam koleżankę w biurze podróży i jak opowiadała o ostatnim sezonie letnim to niemal wszystko schodziło. Na niektóre wycieczki więcej chętnych niż miejsc. Więc last minute to były wyjątki bo niemal wszystko wyprzedawało się na jakiś czas przed wyjazdem.

Z tego co opowiadała też było mocne parcie na majówkę. A jak porównuje obecne zainteresowanie z poprzednim rokiem to popyt jeszcze większy. A zatem nie liczyłbym na cuda cenowe. A jak komuś zależy jechać to może zostać na lodzie bo wycieczka się wykupi zamiast wyłapania promocyjnej ceny ...

Last minute to łatwo złapać ale na terminy pozawakacyjne. Wakacje to żyła złota dla biur podróży ...
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 3 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości