Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 22 Mar 2018 20:17 

Dokąd
  • San Francisco lub Los Angeles

Data wylotu
  • 30.07.2018

Data powrotu
  • 19.08.2018

Długość pobytu
  • 19

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 3150 za osobę, ale z 2-godzinną przesiadką, obawiam się, że jest za krótka, by zdążyć na następny lot.

Dodatkowe informacje
  • Hej! Po raz pierwszy wybieramy się z mężem w podróż międzykontynentalną. W związku z tym mamy wątpliwości, co do tego, kiedy najlepiej kupować bilet, jakie ceny uważać za przyzwoite oraz jaki czas przesiadek byłby optymalny, by nie stresować się, czy zdążymy na następny lot. Btw, czy przy przesiadce będziemy musieli odebrać bagaż po pierwszym locie i nadać go na kolejny?

Ostatnio edytowany przez Abcn, 22 Mar 2018 20:42, edytowano w sumie 1 raz
Dużo za dużo dużych liter
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 22 Mar 2018 20:53 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
2h jest ok, nie trzeba odbierać bagażu na przesiadce

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 22 Mar 2018 21:32 

niebieski
przesiadajac sie z Europy w Stanach trzeba
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 22 Mar 2018 21:44 

Widzę różne wersje. Czy ktoś miał taką sytuację w ostatnim czasie? A co, gdy przesiadka w Kanadzie?
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 23 Mar 2018 08:09 
Site Admin
Awatar użytkownika

Loty: 205
Kilometry: 300 878
Krajów: 30 / 14.0%
z tego co wiem to nie odbierasz, gdy lecisz np. WAW-FRA-SFO (przesiadka w Europie), a jeśli WAW-JFK-SFO to tak (bo po przylocie do USA trzeba odebrać bagaż i nadać go ponownie na lot krajowy). Tak samo jest w Chinach
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 23 Mar 2018 10:36 
Moderator forum

Loty: 177
Kilometry: 512 305
Krajów: 69 / 32.2%
@triss Jeżeli chodzi o ceny, to w bardzo podobnym terminie jakiś czas temu kupiłem za ok. 2.200 pln/osobę.
W wątku na forum o tym moim wyjeździe było kilka okazji, z których nie skorzystałem i trochę ogólnej dyskusji o cenach na tej trasie. Polecam przeczytać, może pomoże Ci to spokojnie poczekać i coś upolować: zachodnie-usa-na-lipiec,8,121059?start=0#p1012598
<Wuchta problemów - Hong Kong, Filipiny>
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 6 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość