Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: WAW-TYO/ITM
#1 PostWysłany: 20 Lut 2018 18:18 

Dokąd
  • Tokio, Osaka

Data wylotu
  • 18.07.2018

Data powrotu
  • 01.08.2018

Długość pobytu
  • min. 10

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • 2500

Dodatkowe informacje
  • Dzień dobry,

22 lipca 2018 mam bilety na koncert w Osace. Wiem że to high season i zawsze staram się wtedy grzecznie siedzieć w domu, ale... czasami — jak widać — nie można wybrzydzać. Niestety, znalezienie biletów do Tokio / Osaki w tym czasie za mniej niż 2000 zł przerasta moje możliwości, ale specem nie jestem. Jeżeli ktoś będzie w stanie pomóc, będę niezwykle zobowiązany :).
 Profil Relacje PM off  

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
 Temat postu: Re: WAW-TYO/ITM
#2 PostWysłany: 20 Lut 2018 20:06 
Awatar użytkownika

niebieski
Wiem, że Praga i Budapeszt to nie Warszawa (z której niestety nic sensownego nie udało mi się znaleźć), ale jeśli przypadkiem jesteś z południa Polski, to może być jakaś alternatywa (tylko ta przesiadka na powrocie do Budapesztu)
Załącznik:
bud-nrt.PNG
bud-nrt.PNG [ 17.33 KiB | Obejrzany 1332 razy ]
Załącznik:
prg-nrt.PNG
prg-nrt.PNG [ 19.64 KiB | Obejrzany 1332 razy ]
Co to za koncert na drugim końcu Świata??
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 20 Lut 2018 20:41 

WaldekK: dziękuję, sprawdzałem też te opcje. Jednak dodając do tego bezpieczny dolot (najlepiej z noclegiem, jakby coś poszło nie tak) przestaje się to kalkulować. I na ten moment najlepszą opcją jaką znalazłem jest ta zamieszczona poniżej. I mam wrażenie, że już nic lepszego nie ugram — odczekam jeszcze kilka dni z nadzieją, że ceny nie podskoczą (a może nie powinienem, niech ktoś bardziej doświadczony się wypowie?). W ogóle jest szansa na jakieś promocje jeszcze, czy w takim sezonie raczej nie powinienem mieć złudzeń?

Odnośnie koncertu, to tamtejszej lokalnej gwiazdy, która — niestety — nie wybywa poza KKW.

Załączniki:
Zrzut ekranu 2018-02-20 o 19.39.27.png
Zrzut ekranu 2018-02-20 o 19.39.27.png [ 71.25 KiB | Obejrzany 1306 razy ]
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 20 Lut 2018 20:54 
Awatar użytkownika

niebieski
Promocja zawsze może się trafić, ale jak sam zauważyłeś "high season" no i nie masz za dużego pola manewru, jeśli chodzi o daty podróży.

Jeśli chodzi o moje propozycj,e to faktycznie z dolotami nie kalkulują się. Jeślibyś był z płd Polski to mogłaby to chyba być jakaś opcja. A tak to co znalazłeś, nie jest wcale złe.
 Profil Relacje PM off
yrkill uważa post za pomocny.

#5 PostWysłany: 20 Lut 2018 21:59 

WaldekK napisał(a):
Promocja zawsze może się trafić, ale jak sam zauważyłeś "high season" no i nie masz za dużego pola manewru, jeśli chodzi o daty podróży.

Jeśli chodzi o moje propozycj,e to faktycznie z dolotami nie kalkulują się. Jeślibyś był z płd Polski to mogłaby to chyba być jakaś opcja. A tak to co znalazłeś, nie jest wcale złe.

Ano właśnie — wszystko to odbyło się trochę za późno. Ale dopiero dziś były wyniki loterii i wiem na czym stoję.

Wiem że te Turkishe nie są złe, ale leciałem już podobnymi lotami do Tokio — z tym, że wtedy z goldowym loungem. Tutaj czeka mnie długa przesiadka w tym oceanie ludzi i trochę jestem przerażony. Największy smutek, że w lipcu Air China ma takie wysokie ceny :(
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości