Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Sie 2017 10:14 
Awatar użytkownika

Loty: 377
Kilometry: 699 713
Krajów: 54 / 25.2%
niebieski

Dokąd
  • Nowy Jork -> Kolumbia

Data wylotu
  • 04.07.2018

Długość pobytu
  • ok. 3 tygodnie

Bagaż
  • Bagaż rejestrowany

Liczba pasażerów
  • 2

Sam znalazłem
  • ponad 1200 euro/os, drogawo...

Dodatkowe informacje
  • Moze to jeszcze troche za wczesnie ale szukam lotu na podroz poslubna. Slub jest 30 czerwca i optymalnie kolo 4-5 lipca chielibysmy leciec. Optymalny plan to lot przez USA (najchetniej NY, ale moze byc i Floryda), na wlasciwie dowolne lotnisko w Kolumbii.
    Wszystkie moje znaleziska sa dosc drogie, jakby ktos cos widzial to dajcie znac:) Poki co nie pali sie z zakupem.

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 21 Sie 2017 10:17 
Sezonowy Cebulion
Awatar użytkownika

Loty: 690
Kilometry: 902 191
Krajów: 85 / 39.7%
Jeszcze za wczas.
Większość linii nie mają letniego rozkładu na 18 ;)
 Profil Relacje PM off
Kasica88 lubi ten post.
Kasica88 uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 28 Sty 2018 14:53 
Awatar użytkownika

niebieski
Odkopuję temat, bo mam wyjątkową posuchę w poszukiwaniach, jedyne opcje to loty AA z dość krótkimi przesiadkami. Ja mam wizę, ale druga połowa nie, więc nie bardzo jest sens generować na niewyłażenie z lotniska...
Ewentualnie można odpuścić US, ale nic ciekawego też nie znajduję - Turkish dość się ceni, prawie 900e z WAW na dzień dzisiejszy.
Jakby komu co wpadło to dajcie znać, ja ciągle buszuję;)

#4 PostWysłany: 28 Sty 2018 16:04 
Awatar użytkownika

Loty: 258
Kilometry: 597 067
Krajów: 81 / 37.9%
A może rozbić by podróż poślubną na dwie części? Kolumbię zaliczyć we wrześniu z jeszcze trwającej promocji KLM-u / Air France gdzie z Wiednia można dostać loty do Bogoty jeszcze za 1800 za osobę (np. 2-25) a w lipcu pomyśleć nad czymś innym, nawet i krótszym albo poczekać na jakąś promocję do USA. :)
 Profil Relacje PM off
Kasica88 lubi ten post.

#5 PostWysłany: 28 Sty 2018 19:20 
Awatar użytkownika

niebieski
Jedyny problem to taki, że akurat rezyduję w Finlandii i miałam nadzieję na loty już w lipcu, z PL lepsze opcje dolotowe, bo stąd wszelkie doloty są dość kosztowne:( Ale spróbuję coś sensownego poskładać. Nadzieja jest:)

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 7 gości