Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 21 Sty 2018 20:41 

srebrny
  • Poznań, Berlin, Wrocław, Drezno, Warszawa

Dokąd
  • Wyspy Kanaryjskie, Madera, Azory

Data wylotu
  • 14.02.2018

Data powrotu
  • 26.02.2018

Długość pobytu
  • 7-12

Bagaż
  • Bagaż podręczny

Liczba pasażerów
  • 3

Sam znalazłem
  • Madera 490Euro z Waw, długa przesiadka + cena; Azory 500Euro z Waw, długa przesiadka + cena; Kanary (Gran Canaria) 440Euro z Berlina, długa przesiadka + cena

Dodatkowe informacje
  • Wiem, wiem, wiem że szukanie taniego lotu na mniej niż miesiąc przed odlotem jest szaleństwem ale czasem w nim jest metoda.
    Interesują Nas Wyspy Kanaryjskie, Madera lub Azory. Wylot z Poznania, Berlina, Drezna, Warszawy lub Wrocławia. Minimum 7 dni na miejscu. Cenowo jak najmniej, nic odkrywczego ;) Wspomagam się od paru dni Azairem ale nic sensownego nie znajduję więc dlatego zakładam temat w nadziei, że ktoś poratuje i podzieli się jak najtaniej dolecieć tam i wrócić pomiędzy 14 a 26.02 w tym roku. Lecimy z dwulatkiem więc długie przesiadki są nam nie na rękę, ew. gdyby był stopover jedno, dwu czy trzydniowy pozwalający zobaczyć co nieco po drodze to jak najbardziej.

Jeśli nie ma szans na nic taniego to gdzie i na ile przed odlotem można szukać czarterów na te wyspy? Ew. czy ktoś był w podobnej sytuacji i celował w last z biura bo tak wychodziło najtaniej?

Za porady z góry dzięki, hejt też byleby konstruktywny ;)

Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN Relaks na Kanarach 😎🏖️ Wypoczynek na Fuerteventurze za 1669 PLN
Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳 Wietnam z Etihad Airways 🪷🌏 Hanoi z Warszawy za 2391 PLN 😍✈️🧳
#2 PostWysłany: 21 Sty 2018 22:40 

Loty: 163
Kilometry: 153 421
Krajów: 27 / 12.6%
srebrny
Masz np. Maderę na tydzień z Warszawy TAPem z krótkimi przesiadkami w Lizbonie za ok. 1300 zł
https://www.momondo.se/flightsearch/?Se ... e&NA=false

Z noclegiem w drodze powrotnej w Lizbonie znajdzie się nawet za ok. 1100 zł.
Z dwuletnim dzieckiem będzie jeszcze nieco taniej, powinno wyjść nieco ponad 1000 zł/os.
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 21 Sty 2018 23:19 

srebrny
Dzięki za info ale ja wrzucałem cenę 490euro za 3 osoby wiec sporo taniej niż Tapem a i tak dużo za dużo jak dla mnie. Przy okazji już sie spytam - dlaczego wyszukiwałes na momondo szwedzkim? Taniej wychodzi czy o co chodzi?

Z jakich biur Niemieckich szukać ew. czarterów lub lastow? Dreamtours to dobre miejsce na takie poszukiwania?

#4 PostWysłany: 22 Sty 2018 00:41 
Awatar użytkownika

Loty: 26
Kilometry: 70 255
Krajów: 7 / 3.3%
niebieski
zobacz może z Londynu, manchesteru czy Edynburga
tam dolecisz tanio
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 22 Sty 2018 01:03 
Awatar użytkownika

Loty: 627
Kilometry: 1 137 708
Krajów: 111 / 51.9%
platynowy
rmk napisał(a):
hejt też byleby konstruktywny ;)

ty parówo :mrgreen: wystarczy zaznaczyć dłuższe przesiadki i lecieć na kanary z WRO a wracać do WMI z dłuższymi pobytami w Madrycie lub/i Kolonii aby zamknąć się w około 350zł za osobe
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 22 Sty 2018 01:09 

rmk napisał(a):
Dzięki za info ale ja wrzucałem cenę 490euro za 3 osoby wiec sporo taniej niż Tapem a i tak dużo za dużo jak dla mnie. .............

To, że forumowicza wyzywasz to jeszcze rozumiem :twisted: , ale że zapodajesz taką "padlinę" cenową zimą w okresie ferii przy w/w jego założeniu cenowym :shock: nie wspominając o organizacyjnym

Jak dla mnie zdyskwalifikował się w kwestii chęci pomocy mu, ale niech będę odosobniony w tej sprawie
 PM off  

#7 PostWysłany: 22 Sty 2018 11:24 

srebrny
Anonymous napisał(a):
rmk napisał(a):
Dzięki za info ale ja wrzucałem cenę 490euro za 3 osoby wiec sporo taniej niż Tapem a i tak dużo za dużo jak dla mnie. .............

To, że forumowicza wyzywasz to jeszcze rozumiem :twisted: , ale że zapodajesz taką "padlinę" cenową zimą w okresie ferii przy w/w jego założeniu cenowym :shock: nie wspominając o organizacyjnym

Jak dla mnie zdyskwalifikował się w kwestii chęci pomocy mu, ale niech będę odosobniony w tej sprawie

Ja, On, czy kto? Niewyspalem sie i nie do końca rozumiem Twoja odpowiedz :)

Marcin - ta parowe to rozumiem ale od miesiąca gubię wagę wiec już niedługo :mrgreen: Wnikam w azaira z podobnymi założeniami jak Twoje ale idzie mi to jak po grudzie.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 7 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości