Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 09 Paź 2024 20:14 

Cześć :)
Od prawie trzech lat mieszkam na północy Mozambiku, w prowincji Nampula. Gdyby ktoś z Was miał jakieś pytanie, potrzebę czy sprawę to chętnie pomogę. Północ kraju dość dobrze znam turystycznie, więc mogę coś doradzić lub służyć transportem (po kosztach).
 Profil Relacje PM off
12 ludzi lubi ten post.
8 ludzi uważa post za pomocny.

Wakacje w Alicante za 1083 PLN ⛱️🌊👣 Loty z weekendem i 2 noce w centrum miasta Wakacje w Alicante za 1083 PLN ⛱️🌊👣 Loty z weekendem i 2 noce w centrum miasta
Bułgaria z all inclusive na wakacje 🌊☀️ 7 dni w 4* hotelu w Słonecznym Brzegu za 2599 PLN Bułgaria z all inclusive na wakacje 🌊☀️ 7 dni w 4* hotelu w Słonecznym Brzegu za 2599 PLN
#2 PostWysłany: 09 Paź 2024 21:13 
Awatar użytkownika

srebrny
Hejo
Czemu mieszkasz w Mozambiku?
 Profil Relacje PM off
Martinuss lubi ten post.

#3 PostWysłany: 09 Paź 2024 21:32 
Awatar użytkownika

Loty: 269
Kilometry: 516 686
Krajów: 65 / 31.4%
srebrny
OK, możemy zaczynać AMA :mrgreen:
3 ludzi lubi ten post.

#4 PostWysłany: 12 Paź 2024 07:42 

Zapomniałem ustawić przypomnienia, sorry :D
Przez dwa lata pracowałem jako świecki misjonarz, teraz jestem tu z ramienia polskiej fundacji jako pracownik delegowany do budowy domu dla niepełnosprawnych. Tutaj więcej info o tym projekcie: https://dom.zsercem.org/

Mieszkam w miejscowości Monapo (tu wynajmuję pokój) a dom powstanie w miejscowości Carapira. Obie miejscówki łatwe do znalezienia na Google Maps czy Mapy.cz
 Profil Relacje PM off
12 ludzi lubi ten post.

#5 PostWysłany: 18 Lut 2025 09:59 

Przy wjeździe do Mozambiku regularnie domagają się potwierdzenia rezerwacji z hotelu i podobno czasami dzwonią i potwierdzają, więc odwołane mogą nie przejść. Ostatnio dla jednego podróżującego Polaka wystawiłem notarialny list z zaproszeniem i przekroczył granicę bez problemu. Robiłem to po raz pierwszy, zakończyło się sukcesem, więc gdyby ktoś z Was chciał, to proszę o priv.
Dla mnie to jest symboliczny koszt w okolicy 10 zł, więc niczego w zamian oczywiście nie oczekuję.
 Profil Relacje PM off
13 ludzi lubi ten post.
11 ludzi uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 5 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość