Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 20 Lis 2025 15:18 

Loty: 551
Kilometry: 729 793
Krajów: 67 / 32.4%
niebieski
Cześć jak w temacie czy ktoś ma jakieś namiary an auto z kierowcą w Abidjanie? Mam dosyć krótki pobyt i chciałbym zrobić daytrip z lotniska do Jamusukro i powrót na wieczór/noc tego samego dnia. Szperając po innych forach znalazłem tylko Dayo Williamsa który ma biuro Dayo tours ale opinie mieszane dużo ludzi się zachwyca jednak sporo też pisze ze jest przewodnikiem który tylko zajmuje miejsce w aucie które on sam wynajmuje z kierowcą. Ceny tez raczej niezbyt przystępne u niego.
 Profil Relacje PM off  

Tydzień z all inclusive na Korfu 🏖️🍹 4* hotel w Benitses za 2491 PLN Tydzień z all inclusive na Korfu 🏖️🍹 4* hotel w Benitses za 2491 PLN
Co za wyspa 😮😎 Tydzień na La Palmie za 1976 PLN ⛱️🌴🌲🌳🌋 Loty Lufthansą i noclegi Co za wyspa 😮😎 Tydzień na La Palmie za 1976 PLN ⛱️🌴🌲🌳🌋 Loty Lufthansą i noclegi
#2 PostWysłany: 28 Maj 2026 21:46 

Loty: 551
Kilometry: 729 793
Krajów: 67 / 32.4%
niebieski
Odpowiem sobie sam post factum generalnie skończyło się to w moim przypadku wynajęciem auta z wypożyczalni budget. Miałem tego pecha że przylatywałem w niedzielę kiedy jest zamknięte ale zrobiłem rezerwacje z datą dzień wcześniej licząc ze będzie na potwierdzeniu jakiś tel kontaktowy i że będę z nimi dyskutował. O dziwo chwile po rezerwacji odezwali się do mnie sami na WhatsApp i żeśmy dogadali że przesuną mi rezerwacje i wynajmą w niedzielę. Droga do Stolicy gdzie chciałem się dostać jest rewelacyjna niemal jak w europie więc nie było problemu.

Po powrocie na jednym z forów dostałem też namiar na ponoć porządnego koleżkę ale nie kontaktowałem się już z nim z oczywistych względów. Aime +225 0778841880 jakby co można próbowac do niego uderzać.
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość