Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
 Temat postu: Lotnisko Cotonou
#1 PostWysłany: 05 Lis 2023 00:38 

Loty: 420
Kilometry: 859 479
Krajów: 88 / 42.5%
Malutkie, żadnych sklepów, po kontroli bezpieczeństwa tylko jeden mały bar z kawą, kanapkami i słodyczami.
BrunoJ lubi ten post.

Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️
 Jedno lato, kilka miast 🌆😍 Loty do europejskich stolic w wakacyjnych terminach od 143 PLN 😱☀️

Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN Złote Piaski tego lata 🌊🧖 All inclusive w 4* hotelu ze strefą spa za 1879 PLN
 Temat postu: Re: Lotnisko Cotonou
#2 PostWysłany: 28 Maj 2026 16:12 

Loty: 551
Kilometry: 729 793
Krajów: 67 / 32.4%
niebieski
Maj 2026 na chwilę obecną był jeden spory sklep duty free ze wszystkim. Alko, fajki perfumy i inne typowe rzeczy co w tych miejscach sprzedają plus pare półek pamiątek niezłej jakości ale i w nieco wygórowanych cenach takich bardziej europejskich. Mieli też magnesy. oprócz tego wspomniana mała kawiarenka i tyle.

Biznes lounge całkiem niezły zaopatrzony w napoje dobrze co do jedzenia to spory wybór ale jedzenie dosyć długo tam leżało mam wrażenie. Lounge jest przed po kontroli bezpieczeństwa i przed sklepem duty free i gate'ami. Działa na PP z ciekawostek to oni w tym lounge informują kiedy jest pora iść na twój lot. Nie ma w środku tablic ja wyszedłem wcześniej bo poszedłem jeszcze do sklepu. A potem jak juz siedziałem w samolocie widziałem jak ludzie z lounge są dowożeni osobnym busikiem na koniec boardingu. Także nie ma się co spieszyć bo w cenie wstępu jest taki vip service :)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 2 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość