Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 25 Mar 2013 19:45 

Witam!
W kwietniu miałam lecieć z kumpelą Z Warszawy do Budapesztu a następnie na Cypr ( Larnaca). Termin wyjazdu 10-19.04 . Pobyt w Budapeszcie to od 10 do 13, następnie 13.04 wylot do Larnaca i powrót do Budapesztu 18, a 19 wylot do Polski. Niestety kumpela nie może jechać. Być może dołączy do mnie inna koleżanka, ale tylko na pobyt w Budapeszcie. Stąd moje pytanie, czy ktoś planuje w tym czasie swój pobyt w Budapeszcie lub na Cyprze? Sama zastanawiam się, czy jest sens tam jechać, zważywszy na obecną sytuację.
 Profil Relacje PM off  

Tydzień z all inclusive na Korfu 🏖️🍹 4* hotel w Benitses za 2491 PLN Tydzień z all inclusive na Korfu 🏖️🍹 4* hotel w Benitses za 2491 PLN
Co za wyspa 😮😎 Tydzień na La Palmie za 1976 PLN ⛱️🌴🌲🌳🌋 Loty Lufthansą i noclegi Co za wyspa 😮😎 Tydzień na La Palmie za 1976 PLN ⛱️🌴🌲🌳🌋 Loty Lufthansą i noclegi
#2 PostWysłany: 25 Mar 2013 20:18 
Awatar użytkownika

srebrny
Tak, My będziemy częściowo w tym samym terminie :)
A jeśli pytasz się warto jechać w związku z obecną sytuacją to odpowiadam, że warto, ceny mogą być niższe, pogoda przy której można już korzystać ze słońca, woda 20 stopni, bez tłumów. Warunek jest taki, że trzeba mieć ze sobą gotówkę.

PS
Jeśli jesteś blondynką i nie miałaś styczności z kulturą cypryjską to samotny wyjazd, a szczególne poruszanie się wieczorem po ulicach może być niebezpieczne. Samotne dziewczyny często są traktowane przez miejscowych przedmiotowo i Polki, które mieszkają na Cyprze od kilku lat opowiadały o nieprzyjemnych zdarzeniach, których były świadkami :/
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Mar 2013 22:40 

Super! Dziękuję za odpowiedź! Doszłam do podobnego wniosku. Dlatego też poszukuję towarzyszki/ towarzyszy na czas pobytu na Cyprze. W innym wypadku najzwyczajniej zrezygnuję z Cypru i zaplanuję dłuższy pobyt w Budapeszcie. Pozdrawiam
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 26 Mar 2013 13:27 

Witam! Użytkownika Salvaje proszę o kontakt mailowy, ponieważ nie mogę wysłać prywatnej wiadomości na forum. Mój mail: irkacz@wp.pl
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość