Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 24 Lut 2013 15:33 

Witam ;)

Szukam chętnych osób na niskobudżetowy trip na jakąś wyspę na Morzu Śródziemnym. Sporo już ich zaliczyłem, więc myślę między innymi o Korfu, Cyprze, Majorce, Sycylii, Kos. Bilety można wyhaczyć do 320 zł na niektóre kierunki, nie jest to jakaś mega promocja, ale lepiej dać tyle i nie siedzieć w domu.

Nie wynajmujemy hoteli, spanie gdzie popadnie, czyli karton, alumata i śpiwór. Jedzonko z Polski itp. No chyba, że hotel za 4 euro się wynajdzie ;) Transport na autostop.

Najlepiej, gdyby lot był w poniedziałek, a powrót w piątek - nie chciałbym zahaczyć o weekend.

Coś o mnie: Piotrek, studiuje na UE w Katowicach, 25 krajów jak na razie odwiedzonych ;)
 Profil Relacje PM off  

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 25 Lut 2013 10:56 

Chętnie piszę się na Sycylię w majówkę :)

Jestem z Sosnowca
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 25 Lut 2013 14:54 
Awatar użytkownika

Ja też jestem ze Śląska, 26 lat, już nie student, ale w dalszym ciągu młody duchem! :D

Mam zaplanowany tygodniowy urlop w terminie 15-22.04 i szukam od jakiegoś czasu czegoś "ciepłego" i taniego w tych dniach. Tak więc jestem zainteresowany wspólnym, budżetowym tripem :)
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 25 Lut 2013 21:03 

To teraz tylko kwestia znalezienia tanich lotów ;P
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 25 Lut 2013 23:47 

Ja również byłabym chętna -na dowolny weekend lub tydzien 15-19 kwietnia. Jestem z Wrocławia i jestem otwarta co do kierunku podróży :)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 26 Lut 2013 00:32 

Loty: 46
Kilometry: 71 265
Krajów: 14 / 6.5%
Piotrek, ja też studiuję na UE. :)
Jeśli mogę dodać swoje trzy grosze:
Praktycznie cały kwiecień z Ciampino na Rodos, Kos i Korfu są bilety po 32-34 euro(RT) :)
Chyba nie muszę pisać, że na ciampino z Katowic dostaniecie się za grosze wizzair'em.

W tym roku, tak jak i w poprzednim poluję na Maltę. :) Świetne miejsce.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 26 Lut 2013 16:46 

i ja moze bylbym chetny, ale nie wiem jeszcze jak z czasem:)
a co do lotniska to zdecydowanie mi blizej do poz, a termin to raczej kwiecien z dobrymi obecnymi cenami na poludniu
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 04 Mar 2013 16:21 
Awatar użytkownika

Może jacyś chętni na Portugalię? :) Więcej info tutaj: katowice-porto-14-25-iv-rt-272zl,11,25987#p217569

Przy 3-4 osobach można już poważnie myśleć o wynajęciu auta i zwiedzaniu czego się chce, kiedy się chce i w jakim tempie się chce :)
Razem z kolegą myślimy o takiej opcji dość poważnie :) więc 2 miejsca w aucie na pewno by się znalazły.
 Profil Relacje PM off  

#9 PostWysłany: 06 Mar 2013 15:30 

Witam
Czy ktoś miałby ochotę na wyprawę samochodem do Chorwacji?
Wyjazd kwiecień, max 7noclegów, spanie gdzie popadnie.
Nastawienie = zwiedzanie głównych miast Chorwacji.
gracjusz@poczta.fm
Jestem ze śląska.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 11 Mar 2013 11:52 
Awatar użytkownika

budzyn napisał(a):
W tym roku, tak jak i w poprzednim poluję na Maltę. :) Świetne miejsce.

Jak wyglada Twoj temat? Aktualny - masz juz bilet?

#11 PostWysłany: 31 Mar 2013 21:31 

Witka. Planuje majówke autem w dowolne miejsce w UE. Auto na lpg. Jak cos to skoczcie do mojego tematu
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 11 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości