Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 05 Kwi 2015 22:15 
Awatar użytkownika

Loty: 63
Kilometry: 88 111
Krajów: 21 / 9.8%
Może mi ktoś powiedzieć jak najłatwiej przemieszczać się pomiędzy tymi miastami? Do Budapesztu dojazd Orangeways/eurolines. A jak do Wiednia i Bratysławy?
 Profil Relacje PM off  

Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️ Lato na końcu Italii za 979 PLN 💚🤍❤️ Loty do Kalabrii + 4* hotel ze śniadaniami i prywatną plażą 🌊🏖️
Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN Cypr latem 🌊☀️ Tydzień w 4* Capital Coast Resort & Spa w Pafos za 2859 PLN
#2 PostWysłany: 05 Kwi 2015 22:39 
Awatar użytkownika

Zależy jaka kolejność i czy masz na myśli zawinięcie koła. Jeśli tak i jeśli Budapeszt ma iść na pierwszy ogień, to można by to zrobić następująco:

KRK - BUD (OrangeWays)
BUD - VIE/BRA (pociąg albo Volanbusz, OrangeWays chyba też jeździ na tej trasie ale drożej)
BRA-VIE lub VIE-BRA (pociąg albo Eurolines - bilet na pociąg może być tańszy po słowackiej stronie granicy)
VIE/BRA - PL (Polski Bus)
 Profil Relacje PM off
genselecta lubi ten post.
genselecta uważa post za pomocny.

#3 PostWysłany: 05 Kwi 2015 22:44 

Loty: 8
Kilometry: 17 388
Krajów: 5 / 2.3%
Wiedeń - Bratysława możesz szybko przebyć promem. Był taki wątek, nie wiem na ile aktualne są podane tam linki. rejs-wieden-bratyslawa-wieden,35,31838
 Profil Relacje PM off  

#4 PostWysłany: 05 Kwi 2015 23:24 

Ja ze swojej strony polecam Eurolines super wygodne autokary albo mi akurat się taki trafił :) Za przejazd Bratysława- Budapeszt zapłaciłem 5 Euro jak kupiłem ok 5 dni wcześniej przez internet. Natomiast Budapeszt- Wiedeń to ok. 11 Euro z Bratysławy pewnie trochę taniej nie wiem w jakiej kolejności chcesz odwiedzić te miasta.

Przy okazji nie poświęcaj zbyt dużo czasu na Bratysławę. Lepiej poświęcić go na Wiedeń lub Budapeszt do Bratysławy najlepiej przyjechać rano wyjechać wieczorem. Moim zdaniem najlepiej zacząć od Wiednia a skończyć na Budapeszcie tym bardziej, że ceny noclegów są dużo lepsze :)

Ja bym pojechał najpierw Polskim busem do Wiednia potem pociągiem albo Eurolines do Bratysławy a następnie wieczornym Eurolines do Budapesztu.
dji lubi ten post.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 4 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość