Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 28 Gru 2015 00:30 

Hej,
planuję w 2016 nieco więcej pokręcić się po Europie. Wiadomo, że wymaga to czasu, dlatego zakładam 2-3 nieco dłuższe wyjazdy oraz trochę więcej wyjazdów weekendowych. Wstępnie myślę o Londynie, Madrycie, Lizbonie, Sycylii, Kopenhadze. Mam 27 lat, najczęściej latam z Krakowa, nie mam wygórowanych wymagań co do warunków, noclegów itp, przyzwoity standard musi jednak być. Chciałbym ogarnać pierwszy wyjazd jakoś końcem stycznia, początkiem lutego. Jeśli ktoś rozważa podobne wyjazdy to zapraszam, jestem otwarty również na jakieś inne kierunki.
 Profil Relacje PM off
k44mil lubi ten post.

Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN Wakacje all inclusive nad Morzem Czerwonym 🌊🐠 4* Shoni Bay Resort w Marsa Alam za 2550 PLN
Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN Riwiera Turecka z widokiem na morze 🌊☀️ 7 nocy all inclusive w 4* hotelu dla dorosłych od 2535 PLN
#2 PostWysłany: 29 Gru 2015 19:14 

Cześć! Jeśli Lizbona i koniec stycznia to proponuję weekend 22-25 stycznia. Mam już ogarnięty niedrogi ale porządny hotelik. Tyle,że wylot z Modlina. Jeśli jesteś zainteresowany taką podróżą z rówieśnikiem to zapraszam :-)
 Profil Relacje PM off  

#3 PostWysłany: 31 Gru 2015 20:46 

Loty: 77
Kilometry: 136 385
Krajów: 18 / 8.4%
A może byłbyś zainteresowany taką opcją...Planowałam z grupką osób poznanymi przez jedno forum podróżnicze weekend w Hamburgu 29-31.I. 2016r. jednak z przyczyn osobistych muszę z niego, z przykrością zrezygnować. Wszystko jest już zabukowane (loty i nocleg). Może chciałbyś wskoczyć na moje miejsce. W tej chwili bilety z Krakowa są w cenie 176zł easyjetem w obie strony (wyloty są wieczorne), noclegi w hostelu za 85zł. Grupka to 5-tka sympatycznych młodych osób (4 dziewczyny i 1 chłopak). Jeśli jesteś zainteresowany i chciałbyś do nich dołączyć i wspólnie z nimi zwiedzić weekendowo Hamburg to czekam na wiadomość i podam Ci szczegóły. Strasznie mi przykro, że nie mogę lecieć, ale nie mam wyjścia :(
 Profil Relacje PM off
igor_11 lubi ten post.

#4 PostWysłany: 02 Sty 2016 21:12 

@katarzynka17 Dalej aktualne? bo ja jestem mocno zainteresowany. Młody chłopak - dopiero zaczynam tripować :)
 Profil Relacje PM off  

#5 PostWysłany: 03 Sty 2016 00:50 

igor_11 napisał(a):
@katarzynka17 Dalej aktualne? bo ja jestem mocno zainteresowany. Młody chłopak - dopiero zaczynam tripować :)

Tak, jak najbardziej aktualne. Napisz do mnie prywatnie ;)
 Profil Relacje PM off  

#6 PostWysłany: 03 Sty 2016 16:36 

katarzynka17 napisał(a):
igor_11 napisał(a):

Już nie aktualne, znalazł się chętny.
 Profil Relacje PM off  

#7 PostWysłany: 05 Sty 2016 14:17 

katarzynka17 napisał(a):
katarzynka17 napisał(a):
igor_11 napisał(a):

A w zasadzie, dlaczego nie aktualne.. aktualne :) bilet możesz sobie kupić, a nocleg we własnym zakresie musiałby sobie znaleźć. Grupa która leci ma już zaklepany pokój w hostelu dla 6 osób, więc dlatego. Wspólnie możecie wszyscy zwiedzać ;) Daj znać, bo prywatnie pisał do mnie jeszcze jeden kolega z tego forum, zainteresowany wskoczeniem na moje miejsce, dlatego moglibyście razem ogarnąć nocleg ;)
 Profil Relacje PM off  

#8 PostWysłany: 06 Sty 2016 19:43 

Cześć, czy masz już jakieś konkretne plany odnośnie podróży? Też byłabym zainteresowana podobnymi kierunkami z wylotem z Krakowa bądź Katowic. Mam 26 lat.
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#9 PostWysłany: 09 Sty 2016 16:46 

Corazon, biletów jeszcze nie kupowałem, teraz tak szybko skomponowałem kilka przykładowych podróży do wspomnianych miast i nie tylko:
4.02-07.02 Kraków-Kopenhaga-Kraków 235zł
11.03-13.03 Kraków-Londyn-Kraków 198zł
3.06-6.06 Kraków - Trapani - Kraków 358zł
3.03-6.03 Kraków-Rzym-Kraków 255zł
22.04-25.04 Kraków-Barcelona-Kraków 380zł

katarzynka17 napisał(a):
katarzynka17 napisał(a):
katarzynka17 napisał(a):
igor_11 napisał(a):

A w zasadzie, dlaczego nie aktualne.. aktualne :) bilet możesz sobie kupić, a nocleg we własnym zakresie musiałby sobie znaleźć. Grupa która leci ma już zaklepany pokój w hostelu dla 6 osób, więc dlatego. Wspólnie możecie wszyscy zwiedzać ;) Daj znać, bo prywatnie pisał do mnie jeszcze jeden kolega z tego forum, zainteresowany wskoczeniem na moje miejsce, dlatego moglibyście razem ogarnąć nocleg ;)

Już mi się ten termin zaplanował innym wydarzeniem, więc ja odpadam.
 Profil Relacje PM off  

#10 PostWysłany: 05 Lut 2016 21:31 

Cześć. No mamy podobne plany na ten rok. 27 lat również, z Lublina jestem. Spoko jakby się zgadać można latać :D Na pierwszy rzut planowałem Londyn, bo chciałbym odwiedzić znajomego napić się z nim piwka przy okazji :) Ale może być inna stolica.
 Profil Relacje PM off  

#11 PostWysłany: 09 Lut 2016 18:28 

Loty: 45
Kilometry: 68 368
Krajów: 12 / 5.6%
Hej ja też mam podobne plany. Mnie interesowała by Portugalia, Włochy i Skandynawia. W gre wchodzą tylko weekendy z wylotami pt-niedz .Z Londynu właśnie wróciłam to mogę podpowiedzieć co i jak :)
 Profil Relacje PM off  

#12 PostWysłany: 10 Lut 2016 13:36 

Hej,
Kierunki, które wymieniłaś jak najbardziej, zreszta wspomniany przeze mnie znajomy jest właśnie Portugalczykiem więc powinien pomóc jeśli będzie miał czas.

Skąd latasz Kasiu? :)
Opowiadaj jak tam było w Londynie ? Plan zwiedzania standardowe atrakcje czy jakieś mniej oblegane miejsca ?
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 28 Lut 2016 15:26 

też chętnie bym się gdzieś na weekend ( choć nie koniecznie weekend, ale na 3-4 dni) wybrała ;) Obecnie marzy mi się Rzym lub Ateny ( inne kierunki też wchodzą w grę ), jednak nie widzę puki co tanich połączeń, oprócz do Skandynawii..
 Profil Relacje PM off  

#14 PostWysłany: 03 Mar 2016 22:14 

Również latam głównie z Krakowa i chętnie bym się podpiął gdyby zebrała się grupka osób. Póki co na marzec upolowałem bilety do Paryża w 2 strony za ok. 70 zł, więc się da po kosztach podróżować. Aczkolwiek z Krakowa ceny nie rozpieszczają.
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 05 Mar 2016 16:00 

a co powiecie na Amsterdam z Berlina w kwietniu ( są bardzo przystępne ceny easyjeta w przypadku jakby leciało 5 osób) np. przykładowy termin 7-11.04 za 186PLN od osoby w obie strony. Polski bus z Krakowa też w granicach 105-159PLN, choć dojazd do Berlina to już kwestia indywidualna. Jakby ktoś by zainteresowany to dajcie znać, może uzbiera się grupka tych 5 os. ;)
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 24 Mar 2016 19:47 

Hej,
ja się piszę na taki wypad do Amsterdamu, nie jestem z Waszych okolic ale jeżeli bierzecie pod uwagę wylot z Berlina to jestem chętna na różne wyprawy
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 28 Mar 2016 13:40 

Casia napisał(a):
Hej,
ja się piszę na taki wypad do Amsterdamu, nie jestem z Waszych okolic ale jeżeli bierzecie pod uwagę wylot z Berlina to jestem chętna na różne wyprawy

wysłałam Ci wiadomość ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 17 posty(ów) ] 

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości