Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 181 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna
Autor Wiadomość
#1 PostWysłany: 10 Paź 2014 00:53 

A więc jak w temacie. Ja jestem z Wrocławia, więc pewnie łatwiej byłoby się zgrać lecą stąd, ale i nie wszędzie z Wrocka da się dolecieć. Temat więc otwarty dla wszystkich ;)

Moi szanowni znajomi są zbyt niezorganizowani i leniwi żeby się gdzieś zebrać, więc mam nadzieję, że znajdę tutaj kogoś.

Interesuja mnie wszystkie kraje oprócz: Niemcy, Anglia, Ukraina, Rumunia, Czechy, Słowacja, Norwegia. Cała reszta - jak najbardziej.

Raczej low-cost, ale i nie będę się wzbraniała przez spaniem pod pościelą na w miarę wygodnym łóżku, bo chyba nie dla mnie 2tyg pod namiotem, kilka dni ok :D Aktywnie ogólnie - jak najbardziej.

Osoby zainteresowane ideą niechaj piszą na priva (jak mi już odblokują :D, a do tego momentu na forum), potem może stworzy się jakąś grupe na fb (ew. dla nie fbkowych jakaś alternatywa), bo nie wiem czy na forum wyjdzie to przejrzyście, wątpię ;)

Marta, 24l.
 Profil Relacje PM off
effata lubi ten post.

Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN Wakacje na Fuerteventurze z all inclusive 🌊⛳🏖️ 4* hotel Livvo Jandía Golf za 2599 PLN
Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷 Wrześniowy wypad do Chorwacji za 889 PLN 🏖️🌊 Loty i 3 noce w 4⭐️ hotelu przy plaży na wyspie Pag ☀️🇭🇷
#2 PostWysłany: 10 Paź 2014 18:08 

Loty: 4
Kilometry: 6 882
Krajów: 3 / 1.4%
Cześć Marta ,

Widzę , że mamy podobne plany. Podobnie jak Ty chciałbym zwiedzić trochę europy więc możemy pomyśleć nad jakimś wyjazdem/wyjazdami.
Obecnie mieszkam w Hamburgu , ale jestem z Poznania i bywam tam co drugi weekend więc dojazd do Wrocka i wylot nie byłby dla mnie problemem.

Mateusz 23 lata.
 Profil Relacje PM off
Isar lubi ten post.

#3 PostWysłany: 10 Paź 2014 22:02 

Helo, ja również jestem bardzo chętna :) Zaczęłabym od Rzymu na kilka dni zapoznawczo co Wy na to?
Kasia 26 Wroc
 Profil Relacje PM off
Isar lubi ten post.

#4 PostWysłany: 10 Paź 2014 22:08 

Hej! Jestem chętna na takie wypady. Jestem z Poznania, ale przejazd do Wroc, to nie problem :)
 Profil Relacje PM off
Isar lubi ten post.

#5 PostWysłany: 10 Paź 2014 22:45 
Awatar użytkownika

Loty: 16
Kilometry: 39 898
Krajów: 7 / 3.3%
Boże ile chetnych z wro :)
 Profil Relacje PM off
Isar lubi ten post.

#6 PostWysłany: 10 Paź 2014 23:19 

Witam, super pomysł. Pisze się. Proszę o kontakt w razie propozycji wyjazdu. Moim marzeniem od kilku lat, to podróź do Albanii. :D
 Profil Relacje PM off
Isar lubi ten post.

#7 PostWysłany: 13 Paź 2014 15:19 

no to tak: konkretnych planów na razie nie mam, ale i chciałabym ustalać coś razem, a nie sama. Właśnie z moimi znajomymi miałam ten problem, że wszystko ja, a oni null :D Tylko jak to zgrać teraz, kiedy jeszcze privów nie mogę Wam wysyłać. Kto jest za grupą na fb, niech polubi ten mój post (o ten, tak). Też jestem za Rzymem jako pierwszy, zapoznawczy punkt. Sama bym taki proponowała na początek ;) Żal, ale jeszcze w Rzymie mnie nie było :( edit: chyba muszę postów trochę nabić żeby privy mi się odblokowały, mhm, pospamuję z lekka
 Profil Relacje PM off
6 ludzi lubi ten post.

#8 PostWysłany: 13 Paź 2014 15:33 
Awatar użytkownika

srebrny
ja jestem z wawy ale otwarte Marty to jest to co tygryski lubią najbardziej ;D

kliknij pomógł
 Profil Relacje PM off
Isar lubi ten post.

#9 PostWysłany: 13 Paź 2014 19:04 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 246 981
Krajów: 32 / 15.0%
Do Rzymu to też chętnie bym się wybrał. Już od dwóch lat rozmyślam o tym kierunku ale jakoś zawsze inny kierunek zwyciężał. Najlepiej aby termin zahaczał o weekend, bo wtedy nie trzeba brać dużo urlopu. No ale ceny mogą być wyższe... Ja jestem z woj. śląskiego, ale dojazd do Wrocławia to żaden problem. Piotr 28
Isar lubi ten post.

#10 PostWysłany: 13 Paź 2014 19:28 

A ja też z Wro i właśnie postanowiłam dziś poszukać kogoś, kogo "nosi". Komu się będzie chciało wczesnie wstać i zwiedzać:) Chętnie bym pojeździła/polatała gdzieś w weekendy (ew.weekend+1 dzień wolnego). Blisko-Czechy, Niemcy -pociągi/autobusy w przedsprzedaży całkiem atrakcyjne ceny. Albo low costy -Włochy, Anglia -tam, gdzie mozna bezposrednio dolecieć z Wro. Zresztą w fajnym towarzystwie gdziekolwiek może być fajnie:)
 Profil Relacje PM off
2 ludzi lubi ten post.

#11 PostWysłany: 13 Paź 2014 19:34 

becek napisał(a):
ja jestem z wawy ale otwarte Marty to jest to co tygryski lubią najbardziej ;D

tia, i co jeszcze? :D

_Pi0tr_ napisał(a):
Do Rzymu to też chętnie bym się wybrał. Już od dwóch lat rozmyślam o tym kierunku ale jakoś zawsze inny kierunek zwyciężał. Najlepiej aby termin zahaczał o weekend, bo wtedy nie trzeba brać dużo urlopu. No ale ceny mogą być wyższe... Ja jestem z woj. śląskiego, ale dojazd do Wrocławia to żaden problem. Piotr 28

U mnie było podobnie, aż wstyd. Tylko od razu mówię, że chodzenie po muzeach i długie oglądanie dzieł architektury to coś, na co przeznaczam naprawdę sporo czasu ;>

Więc gdyby na początek uderzyć na Rzym, jakie terminy by Wam odpowiadały? Początek listopada (do 10go) albo przełom listopada/grudnia byłby ok? Mi akurat weekend czy na tygodniu - obojętne, mam elastyczny grafik pracy.

Podaję swojego meila: tabaluga_90@o2.pl (pamiętacie tabalugę? genialna bajka to była :D) Chętni do grupy na fb, proszę pisać ;) Tak będzie chyba najłatwiej.
 Profil Relacje PM off
szeregowy lubi ten post.

#12 PostWysłany: 15 Paź 2014 12:49 

O, jest opcja PM dla mnie, więc odzywajcie się na priv lub meila wcześniej podbaneog, obojętne ;) Grupa na fb już utworzona !
 Profil Relacje PM off  

#13 PostWysłany: 17 Paź 2014 21:24 
Awatar użytkownika

Loty: 123
Kilometry: 246 981
Krajów: 32 / 15.0%
Ja oraz Isar mamy już kupione bilety z Wrocławia do Rzymu (7-10.12.2014). Obecnie są jeszcze bilety na Ryanair'a w cenie 168 PLN RT. Jak ktoś chętny to zapraszamy.
Isar lubi ten post.

#14 PostWysłany: 18 Paź 2014 08:05 

Ale fatalnie! Akurat w tych dniach muszę być na konferencji:/ No nic,moze następna wyprawa:(
 Profil Relacje PM off  

#15 PostWysłany: 18 Paź 2014 18:35 

Fajny temat :). Też nie mam z kim jeździć, bo moi znajomi to albo straszne lenie albo po prostu nie każdy może sobie pozwolić na takie wypady.

Jestem ogólnie otwarty na weekendowe zwiedzanie Europy, destynacje raczej bez znaczenia ;). Ogólnie interesują mnie wypady z aktywnym wypoczynkiem (ale nie tylko), bardzo często w celach poznawczych (np. kultury kraju). Raczej low-costy, chociaż przyznaję, że nie do końca jara mnie przesadne minimalizowanie minimum jeśli chodzi o wydatki (chodzi o to, żeby wakacje nadal były wakacjami i przypominały odpoczynek, a nie "po studencku", czyli wszystko biegiem, na hurra, żeby zobaczyć mnóstwo w jak najkrótszym czasie). Więc jeśli takie coś wchodzi w grę, to jestem chętny :).

Widzę tylko, że tutaj głównie sami ludzie z Wrocka są ;). Ja akurat jestem z Wawy, ale to raczej nie jest wielkim problemem :).

Eryk, 26.

P.S. Czy ta grupa na FB już funkcjonuje?
 Profil Relacje PM off  

#16 PostWysłany: 18 Paź 2014 20:28 

Funkcjonuje. Podaj maila to Cię zaproszę :)
 Profil Relacje PM off  

#17 PostWysłany: 18 Paź 2014 20:56 

Wysłałem w prywatnej wiadomości ;)
 Profil Relacje PM off  

#18 PostWysłany: 19 Paź 2014 10:14 

Loty: 252
Kilometry: 422 578
Krajów: 35 / 16.4%
Podoba mi się ten wątek. :) Ja też obecnie mieszkam we Wrocławiu. W tym roku interesują mnie raczej wyjazdy okołoweekendowe. Lubię sztukę, muzea, nocne oświetlenie miast, uwielbiam chodzić po parkach i górach, mniej po klubach, ale dobrym piwkiem nie pogardzę. Wstyd się przyznać, ale w życiu nie byłam w Pradze (a teraz mam 4,5 h :D), ani w Rzymie. Często gęsto jeżdżę sama (chociaż po górach to czasami tak wolę), ale z dobrym towarzystwem może byc zabawnie. :)
Wiadomo, wcale nie jest najłatwiej zgrać się terminami, ale kto wie? Więc uprzejmie proszę o dodanie do grupy na Fb. :)

Malgosia, 26
 Profil Relacje PM off  

#19 PostWysłany: 19 Paź 2014 10:23 

No nie, widzę,że wszyscy wynoszą się na FB. CHyba będę musiała założyć tam konto:(
 Profil Relacje PM off  

#20 PostWysłany: 19 Paź 2014 17:00 
Awatar użytkownika

ok polubilam post i co teraz
rozumiem ze jest jakas grupa na FB moge prosic o wyslanie zaproszenia?

jestem z wARSZAWY i szukam wspoltowarzyszy podrozy

widze ze [lanujecie Rzym - szczerze polecam bylam w maju i sie zkaochalam w tym miescie ;)
 Profil Relacje PM off  

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 181 posty(ów) ]  Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5 ... 10  Następna

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości