Akceptuję i chcę ukryć komunikat Fly4free.pl korzysta z technologii, takich jak pliki cookies, do zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu automatycznego personalizowania treści i reklam oraz analizowania ruchu na stronie. Technologię tę wykorzystują również nasi partnerzy. Szczegółowe informacje dotyczące plików cookies oraz zasad przetwarzania danych osobowych znajdują się w Polityce prywatności. Zapoznaj się z tymi informacjami przed korzystaniem z Fly4free.pl. Jeżeli nie wyrażasz zgody, aby pliki cookies były zapisywane na Twoim komputerze, powinieneś zmienić ustawienia swojej przeglądarki internetowej.

Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 143 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8
Autor Wiadomość
#141 PostWysłany: 11 Lip 2024 08:52 
Awatar użytkownika

HON fly4free
Apka Wizz Air jest dostępna w Huawei AppGallery
https://gsmonline.pl/artykuly/apka-wizz ... appgallery
 Profil Relacje PM off  

Tunezja all inclusive tuż przy plaży 🏖️🍹 7 dni w 4* hotelu w Mahdii za 2599 PLN Tunezja all inclusive tuż przy plaży 🏖️🍹 7 dni w 4* hotelu w Mahdii za 2599 PLN
Bukareszt od piątku do niedzieli za 509 PLN 💙💛❤️ Wakacyjne loty i noclegi w hotelu ✈️🛌 Bukareszt od piątku do niedzieli za 509 PLN 💙💛❤️ Wakacyjne loty i noclegi w hotelu ✈️🛌
#142 PostWysłany: 13 Mar 2025 11:40 
Awatar użytkownika

HON fly4free
john_doe napisał(a):
Z tego co widziałem, to nie padła tu jeszcze nazwa: STOCARD

Aplikacja, dzięki której przeniesiemy do smartfona karty lojalnościowe oparte na kodach kreskowych. Kwestia ich odczytu to osobny temat- zadziałają wyłącznie takie czytniki, które umieją czytać z ekranów smartfona.

Programik niekoniecznie stricte dla podróżników, chociaż np. przechowanie karty Vitay, Lotos czy Payback w podrózy może być użyteczne. Program jest dobrze "zlokalizowany" i pozwala dodawać pre-definiowane karty z różnych krajów. Rzecz jasna można też "stworzyć" inne karty, nie zdefiniowane przez autorów.

Na marginesie: Z tego co wiem, narzędzie jest dostępne na wszystkie wiodące platformy.

Fajna apka Stocard została jakiś czas temu przejęta przez Klarnę. Właśnie trwa migracja danych. Niestety na Androidzie, mimo smarfona-flagowca, apka Klarna otwiera się b.długo, gdy była nieużywana od jakiegoś czasu. Stojąc np. w sklepie muszę ją wcześniej uruchamiać, aby potem nie denerwować innych kolejkowiczów.
Dziś przetestowałem apkę Supercards. Jest to godny następca Stocard'a. Otwiera się błyskawicznie, nie zawiera reklam i innych niepotrzebnych "rzeczy". Można zaimportować bez problemu karty z poprzednich apek przez zrzut ekranu. Brakuje jeszcze kilku szablonów kart, ale już im to zgłosiłem. Brakuje np. SAS, Aegean, Norwegian.
 Profil Relacje PM off
4 ludzi lubi ten post.
3 ludzi uważa post za pomocny.

#143 PostWysłany: 07 Cze 2026 18:09 

Cześć, wrzucam swoją apkę
TripCoinX
— kalkulator walutowy pod wyjazdy. Zrobiłem ją jako lżejszą alternatywę do odpalania Revoluta, Googla czy bardziej rozbudowanych kombajnów, kiedy po prostu chcę szybko przeliczyć cenę na miejscu. Z unikalną funkcją Bazaar mode do negocjacji cen :)

Działa offline, bez logowania. Wtedy kursy własne albo domyślne przybliżone.
Ja jestem autorem, więc jeśli ktoś sprawdzi, to chętnie przyjmę uwagi, co poprawić albo czego brakuje. Proszę pisać na PM.

Google Play: TripCoinX
 Profil Relacje PM off
kameander lubi ten post.
kameander uważa post za pomocny.

Wyświetl posty z poprzednich:  Sortuj według  
Napisz nowy temat Odpowiedz  [ 143 posty(ów) ]  Idź do strony Poprzednia  1 ... 4, 5, 6, 7, 8

Wszystkie czasy w strefie UTC + 1 godzina (czas letni)

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość